GTA4:硬係過唔到Out Of Commission,點算好?

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

GTA4:硬係過唔到Out Of Commission,點算好?

文章KeroChu » 2010-06-24, 21:47

是咁的,我今日歷盡千辛萬苦,終於殺到入最後一關
打曬班二打六之後,我渣住架電單車追直升機
之後我沖左上跳板,Niko渣緊左直升機之後,個系統叫我狂禁Space跳上架直升機
唔知點解無論我點喪禁都好,Niko始終上唔到去
最後任務FAIL收場 :evil:
我玩左10幾次都係咁,好無癮

點算好?
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

Re: GTA4:硬係過唔到Out Of Commission,點算好?

文章bananasims » 2010-06-24, 21:55

我都成日過唔到
真係要喪禁,爬緊上去嗰陣咁住 W,唔係永遠都追唔到佢架機

=== 以下未玩既唔好睇 ===

升咗直升機咪鬼跟住佢喺時代廣場啲樓中間到溜
佢會飛去 Broker 個 Firefly Projects(成堆公屋)中間,再經海灘調頭去 Happiness Island
飛高啲就得

Revenger's Tragedy 又係,千祈唔好飛咁低,唔係好易比火箭炮射中

* 兩個最後都係好戲劇性咁樣比個火箭炮射中

去到 Happiness Island,記住 dull 海邊走,唔係成堆人射你
不過你一開始拎支 M4 應該夠距離射死佢
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: GTA4:硬係過唔到Out Of Commission,點算好?

文章KeroChu » 2010-06-25, 16:44

過左,唔該曬焦蕉既幫手 :P
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章bananasims » 2010-06-25, 16:56

咁你有無玩埋 Revenge?

成套 GTA 係 The Snow Storm 同埋 Revenge 嗰關 A Dish Served Cold 要用秘技先過到 :twisted:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

回到 [A5] 遊戲

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客