您已經被本討論版給予警告

對於本討論區的意見及投訴,同時亦是 I-Circle 討論區的公告板,請會員多加留意。
版面規則
  • 假若文章違規或有問題,請盡量檢舉而非在此發表主題。
  • 不要在本版面吹水。

您已經被本討論版給予警告

文章hamu278 » 2009-10-22, 16:54

依film 寫:以下是這個網站的系統管理員或是版面管理員給予您的警告。
以下您發表的文章違反了討論版規則:http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=12&p=92768#p92768。

# 不得張貼無意義及 / 或詞不達意的文章。

個人意見:究竟係我整d字唔夠大隻,定係 依film 近視深左? :?: :?:
     一二三四五六七八九十
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

Re: 您已經被本討論版給予警告

文章人仔 » 2009-10-22, 17:17

睇真D 應該係D字用錯顏色 佢睇唔到 :twisted:
頭像
人仔
金星會員

文章Roy » 2009-10-22, 18:11

很重很強烈的火藥味...
圖檔
頭像
Roy
木星會員

文章efilm » 2009-10-22, 18:36

你的文章係無意義,唔係因為用咗白色字而被警告。
頭像
efilm
地球會員

文章hamu278 » 2009-10-22, 18:47

efilm 寫:你的文章係無意義,唔係因為用咗白色字而被警告。

另一個問題出現,我邊道有用白色字? :?: :?: :o
我特登放大咗 yy (0),所以文章完全同主題有關,不見得係無意義。
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章efilm » 2009-10-22, 19:28

hamu278 寫:另一個問題出現,我邊道有用白色字? :?: :?: :o

有冇用白字唔係問題

hamu278 寫:我特登放大咗 yy (0),所以文章完全同主題有關,不見得係無意義。

但你的非引用部分詞不逹意,導致你篇文章無意義。
如果你一早用文字指出放大咗的「yy (0)」好特別的話,咁就唔會係冇意義。
頭像
efilm
地球會員

文章hamu278 » 2009-10-22, 19:30

efilm 寫:
hamu278 寫:另一個問題出現,我邊道有用白色字? :?: :?: :o

有冇用白字唔係問題

hamu278 寫:我特登放大咗 yy (0),所以文章完全同主題有關,不見得係無意義。

如果你一早用文字指出放大咗的「yy (0)」好特別的話,咁就唔會係冇意義。

我將文字放大,更將 (0) 加上紅色,明顯有強調的意思
無可能你睇唔出就當無意義掛?
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Roy » 2009-10-22, 20:14

hamu278 寫:
efilm 寫:

有冇用白字唔係問題

修訂 管理員可因應情況隨時更改本規則、附加規則及其他聲明或條款,並會通知各會員有關之修訂。管理員保留最終決定權及解釋權

算啦兄弟, 浪費時間架咋... 無希望啦無希望啦 :P
圖檔
頭像
Roy
木星會員

文章hamu278 » 2009-10-22, 20:31

Roy 寫:
hamu278 寫:
efilm 寫:

有冇用白字唔係問題

修訂 管理員可因應情況隨時更改本規則、附加規則及其他聲明或條款,並會通知各會員有關之修訂。管理員保留最終決定權及解釋權

再次證實,IC 同 BVE**,只係 50 步笑 100 步。 :geek: :geek:
http://upload.g-hk.org/img/125342149332e486b90644cf826e1794c7a16cf755.png

(拿,版規冇寫貼 link 要加十字說明。)
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Roy » 2009-10-22, 20:53

hamu278 寫:
Roy 寫:
hamu278 寫:
efilm 寫:

有冇用白字唔係問題

再次證實,IC 同 BVE**,只係 50 步笑 100 步。 :geek: :geek:
http://upload.g-hk.org/img/125342149332e486b90644cf826e1794c7a16cf755.png

(拿,版規冇寫貼 link 要加十字說明。)

小心佢隨時修例不作任何通知。 :P
圖檔
頭像
Roy
木星會員

回到 [Z1] 服務台

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客