模擬市民3製作影片版面

模擬市民系列第一隻採用 3D 技術的版本-模擬市民 2。[I-Circle 模擬市民網-模擬市民 2]
版面規則

模擬市民3製作影片版面

文章Hugoago » 2009-04-18, 14:31

相信大家對模3有左一d概念,但係你又知唔知製作影片的版面係點呢? 以下呢個網就有介紹到! ;)
http://www.gamespot.com/pc/strategy/the ... ot;thumb;2
Hugoago

Re: 模擬市民3製作影片版面

文章bananasims » 2009-04-18, 15:33

其實抄人的 :oops:
咦,hugoago 個 acc del 咗嘅 :|
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章efilm » 2009-04-18, 19:03

bananasims 寫:其實抄人的 :oops:

佢個野連 Flex/Flash 的組件 skin 都未換 :oops:
咁到時用翻版咪無得用佢個網上剪片功能?

bananasims 寫:咦,hugoago 個 acc del 咗嘅 :|

可能太耐無 login 之後我地又 del 90 日無 login 過的 a/c
頭像
efilm
地球會員

文章bananasims » 2009-04-18, 19:12

而家好多大遊戲公司都開始用線上功能呢啲方法去防止盜版,好似 Spore 既 Sporepedia 已經大大減少咗盜版既吸引力
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Hugoago » 2009-04-18, 23:54

;) 買親模擬市民系列都買正版
Hugoago

回到 [A1S2] 模擬市民 2

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客