今日見到疑似 Google Map Street View 車

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

今日見到疑似 Google Map Street View 車

文章efilm » 2009-02-12, 18:12

今日 4 點幾響天水圍天壇街見到架銀色私家車。車頂有個黑色柱、有舊黑色野(應該係 camera 來)。車身好似有貼紙。(但睇唔清楚係咪 Google logo,因為我睇到架車果時個位同架車唔夠近)

http://digital.xy.hk/news/?postid=1727

架車轉左入去天壇街的露天停車場,之後停低。

可能好快就有香港的 Google Map Street View 睇。 :)
唔知大家有無見到呢架車的芳蹤?
頭像
efilm
地球會員

Re: 今日見到疑似 Google Map Street View 車

文章銘仔 » 2009-02-12, 18:16

efilm 寫:今日 4 點幾響天水圍天壇街見到架銀色私家車。車頂有個黑色柱、有舊黑色野(應該係 camera 來)。車身好似有貼紙。(但睇唔清楚係咪 Google logo,因為我睇到架車果時個位同架車唔夠近)

http://digital.xy.hk/news/?postid=1727

架車轉左入去天壇街的露天停車場,之後停低。

可能好快就有香港的 Google Map Street View 睇。 :)
唔知大家有無見到呢架車的芳蹤?

幾時行到黎九龍東 :oops:
頭像
銘仔
金星會員

Re: 今日見到疑似 Google Map Street View 車

文章hang » 2009-02-12, 19:03

架車裝左舊咁的野,重心高左,咁都出到街? :o
TUSK!
頭像
hang
火星會員

文章bananasims » 2009-02-12, 19:50

今日放學上海街都見到(旺角道) ;)
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章人仔 » 2009-02-12, 21:18

呢架野
澳門都有
仲經過我隔離同我樓下
唔知係唔係都係google車呢(冇留意車身 只係望住佢個cam...)
頭像
人仔
金星會員

文章dickyho01025 » 2009-02-12, 22:26

好想撞下ar, 唔知佢幾時先會入東涌或者 Kwai Chung 呢, 希望我有緣撞到佢la
dickyho01025
土星會員

文章銘仔 » 2009-02-12, 23:14

dickyho01025 寫:好想撞下ar, 唔知佢幾時先會入東涌或者 Kwai Chung 呢, 希望我有緣撞到佢la

小心比佢撞 :P
頭像
銘仔
金星會員

文章lsp » 2009-02-13, 17:22

搞到我愈來愈鐘意 Google tim !
因為好多時候都會 Miss 澳門, 直程唔理澳門 :cry:
頭像
lsp
地球會員

文章hamu278 » 2009-02-13, 18:35

西貢 ... :cry:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章bteonnsg » 2009-02-13, 21:05

幾時過嚟油尖旺
睇吓有無可能撞到 :P
bteonnsg
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-02-13, 22:34

點解依家依個主題變左係祈願區? :roll:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章bananasims » 2009-02-13, 22:45

唔知佢會唔會上筆架山呢 :)
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章efilm » 2009-02-13, 23:16

今朝 8 點都見到果架車仲係停響果個天壇露天停車場,應該係泊過夜。但個 camera 無拆走。
頭像
efilm
地球會員

文章銘仔 » 2009-02-14, 00:49

efilm 寫:今朝 8 點都見到果架車仲係停響果個天壇露天停車場,應該係泊過夜。但個 camera 無拆走。

NPNT :ugeek:
頭像
銘仔
金星會員

文章bteonnsg » 2009-02-15, 00:02

依加影左幾多地方?
bteonnsg
地球會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客