模擬市民出性愛組合就正(此為攪gag文章)

模擬市民系列第一隻採用 3D 技術的版本-模擬市民 2。[I-Circle 模擬市民網-模擬市民 2]
版面規則

模擬市民出性愛組合就正(此為攪gag文章)

文章Andy » 2008-05-25, 10:25

模擬市民出性愛組合就正 :D :D
不如我地構思下 :)
eg:冇馬賽克
圖檔
Andy
金星會員

Re: 模擬市民出性愛組合就正(此為攪gag文章)

文章bananasims » 2008-05-25, 11:19

你好無聊…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-05-25, 11:30

原來我地既超版哥哥係條淫蟲...
頭像
RCT4
火星會員

文章Andy » 2008-05-25, 12:01

RCT4 寫:原來我地既超版哥哥係條淫蟲...

(此為攪gag文章) ;) ;)
太無聊
突然有idea.
再有構思:
1.不同口味安全套
2.增設多張大床
3.回復sims1的美麗人生的紅心按摩床
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-05-25, 12:12

紅心按摩床都唔知有乜特別…

模擬市民 2 都有嘿咻啦。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-05-25, 12:15

bananasims 寫:紅心按摩床都唔知有乜特別…

嘿咻上多啲變化
eg:增加花式,拍片,刪去馬賽克..
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-05-25, 14:55

andy 寫:

嘿咻上多啲變化
淫賤到你…
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-05-25, 15:00

bananasims 寫:
andy 寫:

嘿咻上多啲變化
淫賤到你…

要吸引唔同階層嘅玩家 ;)
ps:有事搵你,開msn
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-05-25, 16:42

我玩緊環遊世界,去加呢頁既資料。
我無你咁有米,用 Mac。我只係用廢機。
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-05-25, 18:13

bananasims 寫:我玩緊環遊世界,去加呢頁既資料。

我嘅意思係可以令多啲中年階層嘅人玩
不過要有得揀啲AV女優來玩
同增設AV女優這項職業,並可以在實地拍攝
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-05-25, 19:08

andy 寫:

我知你鐘意,唔駛搵中年階層去過橋。
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-05-25, 21:43

andy 寫:

天下男兒皆好色 ;)
圖檔
Andy
金星會員

文章Lemon233 » 2008-05-26, 18:34

andy 寫:
andy 寫:

天下男兒皆好色 ;)

唔好唔記得好多細路有玩 :mrgreen:
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章hamu278 » 2008-05-26, 18:36

Lemon233 寫:
andy 寫:
andy 寫:

天下男兒皆好色 ;)

唔好唔記得好多細路有玩 :mrgreen:

仲有女仔玩 :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Lemon233 » 2008-05-26, 18:56

引言太多...

hamu278 寫:仲有女仔玩 :oops:

所以地下搞就好XD
不過唔排除有女仔玩黎"學野"...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章bananasims » 2008-05-26, 19:32

andy 咁有錢,自己搵幾條女親身感受咪得。
bananasims
太陽會員

文章Lemon233 » 2008-05-26, 19:37

bananasims 寫:andy 咁有錢,自己搵幾條女親身感受咪得。

我怕佢搵到D榨汁機, 精盡人亡就唔好啦,係咪先 :oops:
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章Andy » 2008-05-26, 20:57

唔知佢老漢推車會點整呢?
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-05-26, 21:28

andy 寫:唔知佢老漢推車會點整呢?
知你夠淫 :evil:
bananasims
太陽會員

文章Lemon233 » 2008-05-26, 21:36

andy 寫:唔知佢老漢推車會點整呢?
知你夠淫 :evil:

同佢吹下滿足下佢囉.........
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

下一頁

回到 [A1S2] 模擬市民 2

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客