係個樂園到我唔識整d水出黎- -識既幫下我thz~

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

係個樂園到我唔識整d水出黎- -識既幫下我thz~

文章hkbs » 2008-02-17, 08:36

係個樂園到我唔識整d水出黎,,我己經整好左個地 同埋有禁整水個舊野 但係禁左都冇應-,-

有冇人識呢-- 教下我啦 thz=]
hkbs

Re: [問題] 係個樂園到我唔識整d水出黎- -識既幫下我thz~

文章RCT4 » 2008-02-17, 09:44

你係唔係對住你整的那個洞的牆邊禁或貼相,我可能會幫到你
頭像
RCT4
火星會員

Re: [問題] 係個樂園到我唔識整d水出黎- -識既幫下我thz~

文章bananasims » 2008-02-17, 10:22

咁個做水工具, 對住個牆咁
其間低過呢部牆唔可以有建築物, 包括水上設施
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章hkbs » 2008-02-17, 13:46

我用做水工具個舊野 狂禁都唔得 對住個洞 同d牆邊都唔得- - 冇反應..
唔知係唔係整錯.. 我用正方型個個拉低個地..對住個洞 同d牆邊都唔得

[ 本文章最後由 hkbs 於 2008-2-17 05:56 編輯 ]
hkbs

文章bananasims » 2008-02-17, 17:40

入面唔可以有人同任何建築
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章hkbs » 2008-02-17, 19:25

得個洞咋- -
入面咩都冇..
都唔明點解唔得
hkbs

文章BennyChan » 2008-02-19, 17:14

咁都幾奇怪喎! 雖我是這論壇的新手,但我的RCT3的經驗也不弱!我不是要"曬命"!
我私人估你部腦可能有D不符合的要求又或你在Program file到刪咗你的Water Program!
BennyChan

文章JOPHY » 2008-02-19, 19:56

其 實 我 唔 係 好 明 問 乜 ~
JOPHY

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客