我想問一問點整過山車既月台....同埋點整個海/泳池--有圖比你地睇

達到特別效果及功能的教學文章。

版主: RCT4

版面規則
  • 搜尋有否相同或重覆的文章。
  • 必須為原創文章,嚴禁轉載文章。

我想問一問點整過山車既月台....同埋點整個海/泳池--有圖比你地睇

文章313131 » 2008-01-01, 13:54

圖檔

我想整到佢咁....個過山車有個建築..但我唔識整.

有冇人教到我

可以係msn到教我..我msn: dennislcl@hotmail.com

或姐借個save黎參考下點設計個樂園---唔會用個save

Re: [問題] 我想問一問點整過山車既月台....同埋點整個海/泳池--有圖比你地睇

文章bananasims » 2008-01-01, 15:58

過山車整到有個站先
之後再整牆~
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [問題] 我想問一問點整過山車既月台....同埋點整個海/泳池--有圖比你地睇

文章313131 » 2008-01-02, 10:50

咁泳池呢?

但過山車果到我整到個站..但唔識整[長]-0-'''

文章bananasims » 2008-01-02, 11:16

不斷咁車站
泳池>>水上世界
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章313131 » 2008-01-03, 18:51

唔係車站整長..
我想意思係整牆-0-'''''
姐係月台果d牆

文章bananasims » 2008-01-03, 19:06

景觀嗰度有得起
bananasims
太陽會員

文章313131 » 2008-01-04, 12:55

我知...但我唔識起.可唔可以有圖長哂咁教教我?!

文章bananasims » 2008-01-04, 16:27

好難教的喎.. 有教學模式有教..自己睇
bananasims
太陽會員

回到 [A3c] 模擬樂園 3 教學

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客