我想問問大家??

不論已解答還是未解答,一樣能解決疑難。[I-Circle 模擬市民網-問答]
版面規則

我想問問大家??

文章snowshow » 2013-09-13, 04:23

之前裝左島嶼天堂...玩左一陣之後諗住save..
save唔到不特止仲要hand埋機..
咁跟住第二日想重玩之後..一開成個城鎮唔見左@@
想delete重裝都delete唔到...
file入面好多都空哂..寫worlds個個一舊野都冇
有咩辦法可以整返又或者可以delete到可以重裝??
ps::(delete時彈出執行安裝程式時發生錯誤)
snowshow
天王星會員

Re: 我想問問大家??

文章bananasims » 2013-09-13, 09:02

SavedWorlds 入面應該有啲 .backup 既檔案,係你之前個 World 既備份
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章snowshow » 2013-09-13, 13:15

冇呀!
對返主程式個個file...
譬如寫caches個個file...
島嶼個個一樣野都冇
gamedate個個咁多file都係得resource.cfg一樣野..
snowshow
天王星會員

文章KeroChu » 2013-09-13, 20:44

有無唔小心Set左File Attributes做唯讀

同埋The Sims 3喺有大量Bug,如果有問題的話試下重裝
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章snowshow » 2013-09-13, 23:48

我依家係又delete唔到又重裝唔到
一開隻碟其實都好正常..
但係就係冇左個城鎮..同埋關於島嶼既野譬如咩"愛游泳"呀個d...冇哂個個圖案...
譬如禁浮潛咁...就會冇哂反應
snowshow
天王星會員

回到 [A1c] 模擬市民 3 技術問題

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客