又有新地圖"Aurora Skies"

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

又有新地圖"Aurora Skies"

文章IMMIO » 2013-02-01, 15:03

21 February 2013 可在Store找到!!
唔知係咪Free既呢?

資料來源:
http://www.thesims3.com/community/news. ... 1494740285

更多有關"Aurora Skies"資料:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/ ... e#10187749

;)
IMMIO
木星會員

Re: 又有新地圖"Aurora Skies"

文章bananasims » 2013-02-01, 20:56

幾靚喎,但係應該賣二十蚊美金…
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章darren » 2013-02-01, 23:20

內文講話要用simpoints買,所以應該唔係免費⋯⋯如果單單一幅地圖賣成廿蚊美金真係唔多值⋯⋯
darren
天王星會員

文章bananasims » 2013-02-02, 08:48

其實唔係無先例,以前啲地圖都係賣差唔多價錢
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章mrtom » 2013-02-02, 09:50

唯一可能會考慮買(如果有錢的話) 呢個會係因為想睇下佢果極光
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2013-02-02, 13:20

darren 寫:內文講話要用simpoints買,所以應該唔係免費⋯⋯如果單單一幅地圖賣成廿蚊美金真係唔多值⋯⋯

基本上SIMS 3嘅地圖唔係單買就係跟包送...
講真,大公司點會有錢唔賺?同埋開發一個新地圖又要人力物力,好難唔收你錢...
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章darren » 2013-02-02, 14:37

Managzium 寫:
darren 寫:內文講話要用simpoints買,所以應該唔係免費⋯⋯如果單單一幅地圖賣成廿蚊美金真係唔多值⋯⋯

講真,大公司點會有錢唔賺?同埋開發一個新地圖又要人力物力,好難唔收你錢...

不過我記得以前好似出過一幅地圖係免費比人下載,好似叫「河景」?
但單純一幅地圖又冇加入新玩法都收人百幾蚊就貴左d囉,除非係好似Sunlit Tides咁高質素啦⋯⋯
darren
天王星會員

文章bananasims » 2013-02-02, 17:02

河景免費因為模擬市民 3 响正式推出一個月前就泄漏咗出黎…所以佢要用河景引返人去買正版
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-02-03, 12:41

darren 寫:

不過我記得以前好似出過一幅地圖係免費比人下載,好似叫「河景」?
但單純一幅地圖又冇加入新玩法都收人百幾蚊就貴左d囉,除非係好似Sunlit Tides咁高質素啦⋯⋯

今次Aurora Skies似係鎮仔,話吸引又唔係好吸引~
若果係用真金白銀買,好似唔係咁值囉!! :|
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-02-04, 20:16

IMMIO 寫:
darren 寫:

值同唔值,俾錢嗰個都係我姐-,-
最後妳咪又係做DOWNLOAD嗰個-,-
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-02-04, 21:54

IMMIO 寫:
darren 寫:

值同唔值,俾錢嗰個都係我姐-,-
最後妳咪又係做DOWNLOAD嗰個-,-

里個鎮仔就算係free,我都未必DL喇,始終覺得佢嘛嘛哋靚~ :mrgreen:
你真係諗住買呀?
最後由 IMMIO 於 2013-02-05, 01:30 編輯,總共編輯了 1 次。
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-02-05, 00:53

多數都買
Managzium
火星會員

文章Managzium » 2013-02-05, 00:55

其實又唔係唔靚...
但係硬係覺得個鎮好細...
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-02-09, 01:30

最近又更新左,原來新地圖,加入坐熱氣球噃~
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/ ... e#10187749
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-02-09, 16:26

我睇佢咪又係嗰啲「天空版嘅RABBIT HOLE」= =
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-02-09, 21:02

Managzium 寫:我睇佢咪又係嗰啲「天空版嘅RABBIT HOLE」= =

XD hahah
IMMIO
木星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 28 位訪客