呢到有冇人玩血戰唐人街?

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

呢到有冇人玩血戰唐人街?

文章b_kevin_e » 2009-05-26, 08:54

玩左幾個月,都係完成左~70%
主線任務做鬼哂,而家剩係搵飛車位同cctv

張R4又玩唔到 :oops: 搞到我要用第2個核心先得
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

Re: 呢到有冇人玩血戰唐人街?

文章bananasims » 2009-05-26, 10:09

其實主要有乜唔同
聽講話有打爛鎖呢啲場面
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章b_kevin_e » 2009-05-26, 10:43

bananasims 寫:其實主要有乜唔同
聽講話有打爛鎖呢啲場面

密碼鎖都可以打爛
呢隻GAME真係「No PDA No Talk!」
佢一開始就有部PDA係手,幾乎乜都係要用到PDA(買槍都要)
仲有,一開始部PDA已內置GPS
偷車要開車鎖,唔似以前咁即上即走
收入來源幾乎由毒品買賣所得
有時會係垃圾桶搵野 = =

最正都係可以打劫Ammu-Nation貨車
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2009-05-26, 11:10

前版 GTA 都可以一槍射落 Ammu-Nation 個店員
無 NDS,無得玩 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章b_kevin_e » 2009-05-27, 09:10

bananasims 寫:前版 GTA 都可以一槍射落 Ammu-Nation 個店員
無 NDS,無得玩 :oops:

不過血戰唐人街要先射架車,
射到冒哂煙,個司機就會落車射你
之後做低個司機,上車揸返safe house(仲要唔係全部safe house得)
之後就燒開車尾,拎槍
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

回到 [A5] 遊戲

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客