電車GO!山陽新幹線編

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

Re: 電車GO!山陽新幹線編

文章安娜琪 » 2009-05-21, 16:24

UCR683 寫:
b_kevin_e 寫:山陽新幹線編係縮水版,玩のぞみ一個鐘就可由新大阪去到博多(仲要停岡山,廣島同小倉)

如果不是縮水版,哪會有玩家可以有數小時耐力玩完全程?

台灣高鐵又可以全程收錄嘅? :?
富蘭克林曾言,哪裡有自由哪裡就是我的祖國。沒有自由沒有自主,只有奴役的土地和國家,這國家的意義到底何在?難道國家存在的目的就是找些人在我們頭上作威作福,請人來當我們的奴隸主,讓他們把我們統治得閉聲閉氣,我們真的那麼下賤嗎?

中國並非民族國家。因此華人民族主義者當中,不認同共產黨,"中國式社會主義"和獨裁政權的"愛國者",所愛的"中國",只是一個追求在華夏土地上,出現一個公義及人權受民主跟法治保障的華人民族國家的理想。
頭像
安娜琪
土星會員

文章kirisame » 2009-05-21, 20:10

安娜琪 寫:
UCR683 寫:
b_kevin_e 寫:山陽新幹線編係縮水版,玩のぞみ一個鐘就可由新大阪去到博多(仲要停岡山,廣島同小倉)

1)台灣高鐵一個幾鐘開完全程啦 :lol:
2)台灣高鐵係音樂館公司RAILFAN系列,RAILFAN(同之前同公司嘅TRAIN SIMULATOR)係玩仿真
車聲,性能,路線同畫面都係真
鬼咩,開車=播影片,冇記錯停車個時D人都唔會郁 :lol:
圖檔
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章人仔 » 2009-05-21, 21:27

kirisame 寫:
安娜琪 寫:
UCR683 寫:

1)台灣高鐵一個幾鐘開完全程啦 :lol:
2)台灣高鐵係音樂館公司RAILFAN系列,RAILFAN(同之前同公司嘅TRAIN SIMULATOR)係玩仿真
車聲,性能,路線同畫面都係真
鬼咩,開車=播影片,冇記錯停車個時D人都唔會郁 :lol:

佢d片又唔係清過人 :roll: (咁對頭車經過 我停車佢咪唔郁 :lol: )
頭像
人仔
金星會員

文章安娜琪 » 2009-05-22, 04:40

人仔 寫:

佢d片又唔係清過人 :roll: (咁對頭車經過 我停車佢咪唔郁 :lol: )[/quote]

即係全高清影片,無做局部3d化? :roll:
富蘭克林曾言,哪裡有自由哪裡就是我的祖國。沒有自由沒有自主,只有奴役的土地和國家,這國家的意義到底何在?難道國家存在的目的就是找些人在我們頭上作威作福,請人來當我們的奴隸主,讓他們把我們統治得閉聲閉氣,我們真的那麼下賤嗎?

中國並非民族國家。因此華人民族主義者當中,不認同共產黨,"中國式社會主義"和獨裁政權的"愛國者",所愛的"中國",只是一個追求在華夏土地上,出現一個公義及人權受民主跟法治保障的華人民族國家的理想。
頭像
安娜琪
土星會員

文章kirisame » 2009-05-22, 11:47

安娜琪 寫:
人仔 寫:
佢d片又唔係清過人 :roll: (咁對頭車經過 我停車佢咪唔郁 :lol: )

即係全高清影片,無做局部3d化? :roll:

冇記錯應該係(我只係尖咀間玩具反斗城玩過一次)

唔知高唔高清啦,總之成個ts幾乎全影片,冇3d化,燈號例外

railfan初代 京阪電車k-特急
railfan初代最好笑係用另一個影片扮ext view,就係得佢有 :lol:
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

上一頁

回到 [A5] 遊戲

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客