Crysis : Warhead

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

Crysis : Warhead

文章lsp » 2009-02-22, 00:00

唔知有無人玩過呢 ...
我就玩左 Crysis 啦, 呢隻剛剛 DL 未玩 ...
不過發覺 MS 好慳囉 ...
同裝 XP 介面排版幾乎一樣 ...
左面同右下角係絕對一樣囉 ! :|
圖檔
頭像
lsp
地球會員

Re: Crysis : Warhead

文章hkmtrhah » 2009-02-22, 00:37

幾驚又裝多隻叫「Crysis : Warhead」既 OS 窩 :lol: :lol: :lol: :lol:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章szehim2009 » 2009-02-22, 10:47

I have tried Crysis : Warhead. Well, what i can say is that this game needs GeForce 9600GSO above :?
szehim2009
土星會員

文章Lemon233 » 2009-02-22, 17:17

lsp 寫:唔知有無人玩過呢 ...

關M$咩事...
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章lsp » 2009-02-22, 18:49

Lemon233 寫:
lsp 寫:唔知有無人玩過呢 ...

關M$咩事...

-.-MS 唔係有份出咩 ?
唔知啊-.-
今日爆左了 ...
衣家準備剷 NFS 12 Crysis 同埋呢隻 :P
頭像
lsp
地球會員

文章Lemon233 » 2009-02-22, 19:49

lsp 寫:-.-MS 唔係有份出咩 ?
唔知啊-.-
今日爆左了 ...
衣家準備剷 NFS 12 Crysis 同埋呢隻 :P

唔清楚......

用完即棄 :P
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章人仔 » 2009-02-24, 12:39