AOE 3, 亞王朝, 點 Online ... ?

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

AOE 3, 亞王朝, 點 Online ... ?

文章lsp » 2008-08-24, 19:29

我禁多人連線, 之後 ESO, 之後更新完佢叫我入碟, 但我用免光碟, 點算 :cry:
如果唔係點玩 Online 的 ... ?
頭像
lsp
地球會員

Re: AOE 3, 亞王朝, 點 Online ... ?

文章Andy » 2008-08-24, 21:41

入個ISO唔得= =?
圖檔
Andy
金星會員

Re: AOE 3, 亞王朝, 點 Online ... ?

文章lsp » 2008-08-24, 21:49

andy 寫:入個ISO唔得= =?

我果個唔係 ISO 來, 係 Zip 來, 試下自己映影左佢睇下點先

---

原來資料碟係 ISO 來 ...

不過睇附圖 ... :cry:

圖檔
頭像
lsp
地球會員

文章人仔 » 2008-08-24, 22:40

我都要搵泥玩下先得 :lol:
頭像
人仔
金星會員

文章Andy » 2008-08-24, 22:45

lsp 寫:

我果個唔係 ISO 來, 係 Zip 來, 試下自己映影左佢睇下點先

---

圖檔

都唔駛建立悵號= =
只需要輸入對方IP= =
你入錯位= =
圖檔
Andy
金星會員

文章lsp » 2008-08-25, 16:54

andy 寫:
lsp 寫:

---

圖檔

都唔駛建立悵號= =
只需要輸入對方IP= =
你入錯位= =

我澳門, 區域網有 Q 人玩 :oops:
人仔玩唔玩 :lol:
頭像
lsp
地球會員

文章人仔 » 2008-08-25, 22:30

玩。
用咩玩?
ggc????kyo????vlan????????????
頭像
人仔
金星會員

文章lsp » 2008-08-25, 23:48

人仔 寫:玩。
用咩玩?
ggc????kyo????vlan????????????

我都想知 =.=
就咁連得唔得 :lol:
頭像
lsp
地球會員

文章人仔 » 2008-08-26, 15:43

唔多覺有得用ip連wo :oops:
頭像
人仔
金星會員

文章lsp » 2008-08-27, 15:24

人仔 寫:唔多覺有得用ip連wo :oops:

Game 入面係有, 但係唔知得唔得啫 ...
頭像
lsp
地球會員

文章銘仔 » 2008-08-27, 15:28

唔想玩區域,想無限制同外國人玩,個人建議你玩 Cossacks 喇 ;)
老翻正版通通連上,唔怕你唔玩,最怕你唔識英文 :lol:
頭像
銘仔
金星會員

文章人仔 » 2008-08-27, 16:11

得堆兵咋wo..
點玩呀 :oops:
頭像
人仔
金星會員

文章銘仔 » 2008-08-27, 16:47

人仔 寫:得堆兵咋wo..
點玩呀 :oops:

食腦,同 AOE 一樣 :P
頭像
銘仔
金星會員

文章lsp » 2008-08-27, 17:04

銘仔 寫:唔想玩區域,想無限制同外國人玩,個人建議你玩 Cossacks 喇 ;)
老翻正版通通連上,唔怕你唔玩,最怕你唔識英文 :lol:

就番學了, 悶都係悶呢幾日, Remove 左佢先 ... :P
頭像
lsp
地球會員

回到 [A5] 遊戲

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客