GTA IV 玩後感

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

GTA IV 玩後感

文章bananasims » 2008-05-01, 00:43

我係玩 XBOX 360 版本既,因為以前我都係玩開 PlayStation 同埋 PC 版,手掣我自己好難適應

有幾樣野真係大改善:
圖形,非常,非常,非常真,光暗等等
電召的士,打電話

大退步:
Wanted System,以前係計星星,而家抄 Scarface,喺一個圓形範圍內,離開到就解除
不過我搵到個正 bug -- 公共交通,地鐵 :D
喺 broker 犯罪立即走到 bohan,甩咗 :D

仲有車,而家因為為咗更真實
啲車既控制都變到真車咁,渣快少少就反車
我因為慣咗以前咁渣,搞到成日反
不過而家 GET 到,無成日反,不過好慢囉

我聽日就返加拿大做野,出唔到後感嫁勒,有乜野回應先,我去到 MONTREAL 或者可以回到
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [分享] GTA IV 玩後感

文章銘仔 » 2008-05-01, 10:51

聽講有成人用品買:D

=========================

你就好啦,有得去加拿大:'(
頭像
銘仔
金星會員

文章bananasims » 2008-05-01, 16:48

好耶,唔駛去
佢話可以 WEBCAM 考試 =.=
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Lemon233 » 2008-05-12, 16:02

我想知D成人用品點用 :mrgreen:

Webcam考試咁高科技?
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章LonG » 2009-01-14, 12:22

好似有bug喎= =
LonG

回到 [A5] 遊戲