[新聞] 來真的,《模擬城市5》暫定 08 年第一季

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

[新聞] 來真的,《模擬城市5》暫定 08 年第一季

文章that » 2007-08-17, 22:43

我知道這標題有點聳動 ...

今天是 EATW 在台北辦《戰地風雲2》《終極動員令3》比賽的日子,
公司的產品經理在簡報美商藝電接下來的遊戲上市計畫時,
畫面上首度出現了 "《模擬城市5》,2008 年第一季" 的字樣

基本上延期是一定的(更何況《模擬天神(SPORE)》也還在延 XD),
不過這至少代表《模擬城市5》開發計畫明確的在進行摟

不要跟我要圖 ... 我最多只能提供美商藝電的簡報畫面 囧

更多消息 ... 呃 ... 慢慢等國外吧 =___=

註:模擬城市:夢之都,該遊戲預定今年耶誕假期上市!!所以應該真正ge模擬城市5仲要等並且唔知係唔係真ge
that

Re: [新聞] 來真的,《模擬城市5》暫定 08 年第一季

文章bananasims » 2007-08-18, 05:46

其實我陣係見到啲圖片已經覺得好失望
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [新聞] 來真的,《模擬城市5》暫定 08 年第一季

文章that » 2007-08-20, 00:54

o個個係模擬城市:夢之都唔係 sc5 ar!!
that

文章bananasims » 2007-08-24, 08:26

話說佢話 SC5 就 07 年 11 月 推出, 點知 07 年 11 月推出既夢之都. 而佢又冇放其他 trailer 同圖出黎, 都好明顯夢之都係傳說中既 SC5
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章that » 2007-09-02, 18:22

08年開始開發??
唔出奇!!!
ea 有好多game都係得個講字,冇d實際
that

回到 [A5] 遊戲

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 34 位訪客