Sleeping Dogs

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

Sleeping Dogs

文章b_kevin_e » 2012-08-19, 00:06

之前因為訂左,所以可以用正價買入,唔洗食炒價 :lol:

好正,同GTA 4差唔多,但有香港Feel,可以揸巴士,紅/線van

但d警車係痴線,想學gta 4咁放甩差佬幾本上冇可能
試過搶線van俾差佬見到,本來想用係gta 4學到嘅放甩差佬技能,衛出搜查範圍
點知俾架警車追足9條街 :o)

另可周街打人,d人多數都唔還拖,再惡咪好似咁

或者搵架車剷上行人路車死人,但俾差佬見到咪....... :oops:
但打死人唔會有錢執,要錢一係開指定箱一係做任一係搵架車撞d咪錶
一個任收入都幾高,但d物價就貴到飛起,30蚊一罐汽水 :twisted:

遊戲中有d野係現實中存在:
舊立法會大樓

呢4條巴士路線係存在,但934 935 同 960個總站就.......

現實中係有307,而又係去大埔(好明顯個電牌係城巴黎)
但後面架電車....... :oops:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

Re: Sleeping Dogs

文章UCR683 » 2012-08-19, 20:45

倒不如話是用港式景物的《GTA》。
希望將來有加強資料檔,可作多人連線,舉行一些有趣的網上活動(如打太極拳活動)。 :D
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章KeroChu » 2012-08-21, 15:02

佢個物理系統算喺咁,但喺個畫質似喺SA囉
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章b_kevin_e » 2012-08-21, 18:28

KeroChu 寫:佢個物理系統算喺咁,但喺個畫質似喺SA囉

裝官方個高清材質包啦 :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章b_kevin_e » 2012-08-21, 18:35

UCR683 寫:倒不如話是用港式景物的《GTA》。
希望將來有加強資料檔,可作多人連線,舉行一些有趣的網上活動(如打太極拳活動)。 :D

九龍 同 新界 MAP :twisted:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章ssd21345 » 2012-08-22, 14:23

....>Mods.
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章b_kevin_e » 2012-09-03, 23:40

隻game好快爆機 :oops: 爆完機唔似gta 4咁咁多野做
玩左30hrs,steam仲差2個成就未unlock
而家無聊到玩「坦克碌豬」仲要特登車個差佬到(代價2級wanted)
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章JX7452~Tadase » 2013-01-06, 17:40

返黎上一上水先
Sleeping Dogs Ver1.7 有個以中國盂蘭節做主題嘅短篇故事《Nightmare In North Point》,有冇人玩過? :roll:
頭像
JX7452~Tadase
土星會員

文章b_kevin_e » 2013-01-06, 18:54

JX7452~Tadase 寫:返黎上一上水先
Sleeping Dogs Ver1.7 有個以中國盂蘭節做主題嘅短篇故事《Nightmare In North Point》,有冇人玩過? :roll:

打爆左就冇玩過 :oops:
呢排又俾FD害死,玩緊MINECRAFT
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

回到 [A5] 遊戲

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客