Oven Break - Gingerbread Man Run @ iPod Touch & iPhone

由 XBOX360 至 PSP、由城市規劃到槍擊遊戲,不同的遊戲類型,遊戲的分享與討論。
版面規則

Oven Break - Gingerbread Man Run @ iPod Touch & iPhone

文章bananasims » 2009-10-18, 11:35

Oven Break - Gingerbread Man Run 係一隻類似 Super Mario 既遊戲,不過無得打怪獸。

好鬼死好玩,我都係玩到樹林

我連免費版都未過關,都唔會買收費嗰個
不過 $0.99 應該抵到爛

iTunes:免費收費

影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: OvenBreak - Gingerbread man @ iPod Touch & iPhone

文章bananasims » 2009-10-22, 16:55

圖檔
爆咗機啦 :D
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: OvenBreak - Gingerbread man @ iPod Touch & iPhone

文章bananasims » 2009-10-24, 22:36

出咗更新,而收費版加價到 USD $1.99
而家新版好易填命,好易爆機
今日金鐘—佐敦同油麻地—石硤尾都爆咗機

圖檔
圖檔
圖檔
bananasims
太陽會員

Re: Oven Break - Gingerbread Man Run @ iPod Touch & iPhone

文章dickyho01025 » 2009-10-25, 02:20

好似幾正, 搵日dl黎玩下先......不過而家望梅止渴la..UT千其唔好分心!!!!!!!!!!!!
dickyho01025
土星會員

Re: Oven Break - Gingerbread Man Run @ iPod Touch & iPhone

文章bananasims » 2009-10-25, 08:48

而家好無癮,太易玩 =.=
今朝已經玩咗兩舖,兩舖都得咗
試緊草齊 FREEDOM 咁多個字母
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

五個區我叫做「微波爐區」、「餐廳區」、「小丑區」、「黑帽區」同「樹林區」
微波爐區無難度,唔係好似 Challenge Mode 有啲火雞喺上面掉落黎。唔好貪心嗰啲 jelly。如果見到有勾就練習下點用,唔陰人的;
餐廳區有杯掉落黎,不過啲位置唔陰人。間唔中見到啲吊燈叫你勾過去,都練習下;
小丑區留意下低啲 gap,有可能要靠上面啲勾飛過去;
黑帽區啲黑帽真係好陰,盡量唔好用勾飛過去,有時有黑帽喺後面等緊你(你用勾的話根本避唔到),就係咁無咗條命;如果跳起的話,最好立即 slide,我就係咁避開好多陷阱;
樹林區都係同黑帽區一樣,盡量唔好用勾,不過快好多,難過黑帽區
bananasims
太陽會員

回到 [A5] 遊戲

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客