唉~_~ 都唔知點算好

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

唉~_~ 都唔知點算好

文章skyhks » 2009-06-13, 00:41

話說我係 facebook 搵到教我地個呀 sir 幅相,
有好多人都好憎佢 (包括我), 咁我就 dl 左落黎改圖,
咁我係角落打左個 Sample by 細南, 說明只係 Sample,
之後 sd 左比一個同我一齊整既同學, 叫左佢唔好 sd 比人,
唉佢 sd 左比人, 之後 d 人用藍牙 (電話) 1 傳 2, 2 傳 4, 搞到連隔離班 d 人都有,
我叫佢地 del, 佢地唔肯囉, 超黑人憎, 有條友話 e+ del,
點知我見到複製中 ... 再 del, 話佢有 backup,
條傻仔唔知 backup 點解, 仲話背脊向上,
都唔知點算好, 我驚遲 d 傳到去呀 sir 戈度,
唔通走去同佢認咩 :oops:
之後嬲左班友 2 日, 2 日佢地嗌我唔應佢,
班友個個口口聲聲話 del 比我睇,
一定唔埋幾日之後又 copy 返 :evil:
我理得佢地部機爆炸都唔會答佢電腦上既問題架啦 :evil:
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

Re: 唉~_~ 都唔知點算好

文章hkmtrhah » 2009-06-13, 00:59

但無叫你響改圖度加水印。
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章skyhks » 2009-06-13, 02:11

我諗住過癮下,
亦都冇諗過會 sd 比人,
如果唔加仲清楚 :oops:
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章Lemon233 » 2009-06-13, 07:49

send乜嘢吖...依家知錯啦?
呢件事給了我們一個教訓: 比人睇下就好,千祈咪隨便比人(拖
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章hamu278 » 2009-06-13, 11:17

同阿 sir 講:邊個係細南?我唔識細南個喎!
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章大大師兄 » 2009-06-13, 11:22

「... 係你個老友記黎既,識左好耐既,一齊睇,或者話,『好正喎,比個 copy 我得唔得呀?』,你係可以既,咁樣係唔犯法既。」

依家阿 sir 個樣有版權架?唔改得架?圖檔
圖檔
大大師兄
地球會員

文章人仔 » 2009-06-13, 13:18

大大師兄 寫:「... 係你個老友記黎既,識左好耐既,一齊睇,或者話,『好正喎,比個 copy 我得唔得呀?』,你係可以既,咁樣係唔犯法既。」

依家阿 sir 個樣有版權架?唔改得架?圖檔

個樣冇版權
張相有版權
頭像
人仔
金星會員

文章skyhks » 2009-06-13, 13:34

諗過 sd email 比佢認錯 :oops:
乜 Sir:
  小弟因為改圖交流 + 學習,而又受人所托,所以從 Facebook 下載了你的照片進行改圖,在完成後,已標名不可發送,怎知被乜乜乜同學出賣了,他從藍牙發送了給人,之後再發送,我已多次嘗試叫他刪除,但多次失敗,而今次事件我覺得非常抱歉,希望閣下能給予機會。
也也也同學上
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章hamu278 » 2009-06-13, 13:36

skyhks 寫:諗過 sd email 比佢認錯 :oops:
乜 Sir:
  小弟因為改圖交流 + 學習,而又受人所托,所以從 Facebook 下載了你的照片進行改圖,在完成後,已標名不可發送,怎知被乜乜乜同學出賣了,他從藍牙發送了給人,之後再發送,我已多次嘗試叫他刪除,但多次失敗,而今次事件我覺得非常抱歉,希望閣下能給予機會。
也也也同學上

好像沒有明確的歉意 :oops: :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章skyhks » 2009-06-13, 13:37

hamu278 寫:
skyhks 寫:諗過 sd email 比佢認錯 :oops:
乜 Sir:
也也也同學上

好像沒有明確的歉意 :oops: :oops:

我未寫過呢 d 信 :oops:
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章bananasims » 2009-06-13, 13:56

感覺上你只係對於 send 比人感到後悔,而唔係改圖感到後悔,即係你覺得你改圖自娛做得好啱 :geek:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章大大師兄 » 2009-06-13, 17:07

講真,唔好比佢搵到呢個 thread 就真。 :oops:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章Andy » 2009-06-13, 17:08

等呀SIR發現咗先啦..

等佢出聲先算. :oops: :oops: 如果要罰, 有份send嗰啲都會陪你一齊死 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章Lemon233 » 2009-06-13, 17:25

Andy 寫:等呀SIR發現咗先啦..

等佢出聲先算. :oops: :oops: 如果要罰, 有份send嗰啲都會陪你一齊死 :oops:

比着係我都係會咁做...

[off topic]師兄你個簽名....Good Job[/off topic]
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章大大師兄 » 2009-06-13, 17:39

我都建議抱損人不利己心態 :oops:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章人仔 » 2009-06-13, 19:13

同佢地攬住一齊死好d
自己攬晒唔著數
頭像
人仔
金星會員

文章skyhks » 2009-06-13, 19:55

Andy 寫:等呀SIR發現咗先啦..

唔知點解覺得你呢句好正 :oops:
就咁做啦, off topic :D
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章KX675 » 2009-06-15, 10:18

你可以話「唔排除有人冒認我,我無做過架!」
考試中,潛水 sosad
圖檔
頭像