CE中文卷五又計錯時?

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

CE中文卷五又計錯時?

文章b_kevin_e » 2009-04-29, 08:45

今朝收到個fdsms
(轉寄: )各位會考生注意;
唔理你有冇聽過-就係中文綜合卷五有唔止一間學校比多15分鐘考生作答!!Wt happen?its really unfair! 大家為自己也好,為公平也好!請致電:36288860向考評局申訴!!聖公會聖三堂中學G610就系其中一個出問題既試場
12:15分收卷!如果你系當中其中一個收受益考生你地刀會5出聲佢地亦然!所以我地一定要向考評局投訴!!只有會考生有能力去投訴咋!!! 如果連我地5為自己既成績行出一步 你衰左既邊個會可憐你??!! 得益既只有果班有多15分鐘既人!
5好諗喇!! 快D打去投訴+通知埋其他會考生 散開個msg咪俾其他考生蒙在鼓裏 只有大量既投訴 考評局先會關注呢件事 我地每一分既力量都好重要!!

睇個Uwants條thread,d人話係堅野
http://www2.uwants.com/viewthread.php?t ... a=page%3D1

再睇報紙,EAA話係流野
http://the-sun.on.cc/channels/news/2009 ... _0000.html

而家呢單野係真定假?
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

Re: CE中文卷五又計錯時?

文章bananasims » 2009-04-29, 12:46

鄧鏡波考考下無啦啦打鐘我都要投訴 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: CE中文卷五又計錯時?

文章b_kevin_e » 2009-04-29, 18:15

bananasims 寫:鄧鏡波考考下無啦啦打鐘我都要投訴 :oops:

可藝仲勁
考中文卷三卷五期間無啦啦廣播系統出問題
擋左唔知咩演講出黎 :oops: 嘈住我爆卷五 :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 26 位訪客