會考生們點

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

會考生們點

文章Freeman » 2009-04-18, 01:07

我後日就考 :oops:

溫成點
有無信心?

我無咩信心 :oops:
Freeman
地球會員

Re: 會考生們點

文章bananasims » 2009-04-18, 09:09

我星期二考 GEOG
我瘋狂背 Marking Scheme,Last Minute 背到熟晒 :twisted:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章b_kevin_e » 2009-04-18, 10:11

星期一考phy揮手圖檔
我差唔多溫哂(amaths, bio除外)
都唔係好驚

bananasims 寫:我星期二考 GEOG
我瘋狂背 Marking Scheme,Last Minute 背到熟晒 :twisted:

Last Minute 無咩用 有d都冇講(特別係chem)
佢保到你C(個人意見)
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Freeman » 2009-04-18, 10:45

一星期4科(PHY,CHIN,CIT,MATH)
好爽 :oops:
Freeman
地球會員

文章bananasims » 2009-04-18, 13:03

Last Minute Geography 好有用啦,Geography 全部書夾夾埋埋都幾吋厚,Last Minute 溫都易啲

我兩個星期考晒添 :evil:
下個禮拜 CHI GEOG CIT
再下個禮拜 ECON HIST MATH
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章b_kevin_e » 2009-04-18, 13:09

bananasims 寫:Last Minute Geography 好有用啦,Geography 全部書夾夾埋埋都幾吋厚,Last Minute 溫都易啲

LM PHY CHEM BIO真係麻麻地
睇書好過

我要考4個禮拜
下個禮拜 PHY CIT CHIN
再下個禮拜 MATH CHEM
再再下個禮拜 A.MATHS ENG
再再再下個禮拜 BIO(<-呢科我放棄,合格就算,可無視 :oops: )
D科俾HKEAA打散哂
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章大大師兄 » 2009-04-18, 21:51

預言:今年中文卷五會玩咩? :P
圖檔
大大師兄
地球會員

文章Freeman » 2009-04-18, 22:47

大大師兄 寫:預言:今年中文卷五會玩咩? :P

潛水怕師兄
Freeman
地球會員

文章星宿 » 2009-04-19, 19:54

bananasims 寫:Last Minute Geography 好有用啦,Geography 全部書夾夾埋埋都幾吋厚,Last Minute 溫都易啲

我去到5月7號 文學
中文 Eng Maths Econ Geog 中國文學 世史 中史
星宿

文章bananasims » 2009-04-19, 20:05

文學好似話淨係溫單數年份就得 :oops: 因為根本知佢會出乜嘢
bananasims
太陽會員

文章Freeman » 2009-04-19, 21:38

閉幾日關先 :geek:
(最多)一星期(MATH)後見 :cry:

圖檔
Freeman
地球會員

文章星宿 » 2009-04-19, 23:12

bananasims 寫:文學好似話淨係溫單數年份就得 :oops: 因為根本知佢會出乜嘢

八九不離十啦
d課文隔年出既, 係得一兩課唔同
不過七選四
課文溫果d都得架啦
星宿

文章bananasims » 2009-04-19, 23:19

其他點?
GEOG MC 做到 82/100 :oops:
ECON MC 做到 95 / 100
HIST 好唔熟,溫題目
bananasims
太陽會員

文章星宿 » 2009-04-20, 12:48

bananasims 寫:其他點?
GEOG MC 做到 82/100 :oops:
ECON MC 做到 95 / 100
HIST 好唔熟,溫題目

hist essay 我想做改革開放! 今年應該會出掛
星宿

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 39 位訪客