IGCSE

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

IGCSE

文章bananasims » 2009-03-28, 21:37

有冇人有考 IGCSE?
聽日第一科,中文 Oral,不過我連點考都未搞得清
佢話有 Conversation 1, 2 同 3,都唔知佢個 conversation 係指小組討論定個人短講
小組討論 8 分鐘都可以話易,個人短講 8 分鐘就真係恐怖 :twisted:
總之真係亂七八糟
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: IGCSE

文章Lemon233 » 2009-03-28, 23:30

bananasims 寫:有冇人有考 IGCSE?
聽日第一科,中文 Oral,不過我連點考都未搞得清
佢話有 Conversation 1, 2 同 3,都唔知佢個 conversation 係指小組討論定個人短講
小組討論 8 分鐘都可以話易,個人短講 8 分鐘就真係恐怖 :twisted:
總之真係亂七八糟

我三分鐘都覺得好恐怖 :oops: :evil:
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章bananasims » 2009-03-28, 23:33

係 3 分鐘個人短講,然之後 8 分鐘老師 assign 個題目慢慢亂嗡 :evil:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章hang » 2009-03-28, 23:56

3分鐘,唔好講咁快d時間就會易過d。
TUSK!
頭像
hang
火星會員

文章bananasims » 2009-03-29, 13:10

要考了,近乎無準備
bananasims
太陽會員

文章bananasims » 2009-03-29, 17:56

易到嘔,同考官傾 12 分鐘計就完
bananasims
太陽會員

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 25 位訪客