Mock 開始派卷

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

Mock 開始派卷

文章bananasims » 2009-03-18, 16:32

今日至後日都要返學,因為 Mock 派卷。派完卷就真正既 Study Leave。 :oops:
今日派咗五份卷:
數學:69.67 / 99 [C]
地理:71.6 / 100 [C]
歷史:41 / 80 [E](罕有地合格 :twisted:
電腦:85 / 100 [B]
英文 Paper 1:40 / 65 [C]
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: Mock 開始派卷

文章b_kevin_e » 2009-03-18, 16:50

我派哂lu...
肥左chem paper 1 (chem最後俾MC救返,4x/100) :oops:
bio + a.maths 得4x/100
中文: 131/200
英文: 194/300
maths: 137/200
CIT : 68/100 (好似話有條改錯,我可能會加3分)
PHY: 74/100

聽日返去真係玩!(聽日我last day)
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2009-03-18, 17:14

CIT Module Paper 本來得 51 分(60 分滿分),老師睇漏咗我 Pascal code 個 begin,自己個答案又要錯,同我加返 4 分 :oops: 由第三名變第一名 :D
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章b_kevin_e » 2009-03-18, 17:18

bananasims 寫:CIT Module Paper 本來得 51 分(60 分滿分),老師睇漏咗我 Pascal code 個 begin,自己個答案又要錯,同我加返 4 分 :oops: 由第三名變第一名 :D

我CIT Core 有條MC好正
問CPU既unit
其中有個答案寫住HKU :oops: 做o個陣笑左

聽日睇下有冇時間去scan
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2009-03-18, 17:19

:oops: 邊夠台灣啲試卷勁…毛澤東、毛澤北、毛澤南、毛澤西 :?
我 Core 都有條問 Web 2.0,有 RSS 等等嘅嘢…我啲同學個個都唔識 ;)
bananasims
太陽會員

文章hamu278 » 2009-03-18, 18:11

bananasims 寫::oops: 邊夠台灣啲試卷勁…毛澤東、毛澤北、毛澤南、毛澤西 :?
我 Core 都有條問 Web 2.0,有 RSS 等等嘅嘢…我啲同學個個都唔識 ;)

笑左 :oops: :oops:
Web 2.0 同 RSS 問咩?定義?例子?
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章bananasims » 2009-03-18, 18:15

hamu278 寫:
bananasims 寫::oops: 邊夠台灣啲試卷勁…毛澤東、毛澤北、毛澤南、毛澤西 :?

笑左 :oops: :oops:
Web 2.0 同 RSS 問咩?定義?例子?

有乜野唔係 Web 2.0 既一種?RSS、AJAX…唔記得咗
bananasims
太陽會員

文章bananasims » 2009-03-20, 18:14

計晒分,得嗰 16 分 :evil:
中文:E
英文:C
數學:C
地理:C
經濟:D
歷史:E
電腦:B
bananasims
太陽會員

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 21 位訪客