道德塔利班充斥香港,荼毒下一代心靈

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

Re: 道德塔利班充斥香港,荼毒下一代心靈

文章b_kevin_e » 2009-02-04, 17:03

kirisame 寫:我地學校冇出..........
商會學校.........d商會有錢搵就得,話知佢

好似都係得耶教學校先出咁既野
我間係官校,都冇出,連有關既早會都冇 :D
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2009-02-04, 17:08

我耶教學校都無喎,反而圖書館出面有幾份講淫審條例耶教既漫畫。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章b_kevin_e » 2009-02-04, 17:12

bananasims 寫:我耶教學校都無喎,反而圖書館出面有幾份講淫審條例耶教既漫畫。

我學校間圖書館應唔會玩呢D野
頂多都係放幾本「財爺漫畫」俾學生拎

BTW,我間學校開始周圍貼標語(步你間學校後塵) :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2009-02-04, 17:16

佢無派財爺漫畫 :evil:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章hang » 2009-02-04, 18:02

我學校都掛左,不過似掛比自己人睇多過比街外邊睇。
佢無掛係輕鐵見到的位置。
TUSK!
頭像
hang
火星會員

文章efilm » 2009-02-04, 23:41

hang 寫:我學校都掛左,不過似掛比自己人睇多過比街外邊睇。
佢無掛係輕鐵見到的位置。

我果間今日唔見佢掛。張野前一兩日爛左,今日成張 banner 無埋。
不過我見間官立小學都掛左張響佢地個操場入面。
頭像
efilm
地球會員

上一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客