專係用黎 hea/做功課既堂

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

Re: 專係用黎 hea/做功課既堂

文章johnwong32000 » 2009-01-24, 23:31

Chin,Geog,Hist,BK,CIT
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

文章kirisame » 2009-02-04, 12:59

回想返以前音樂堂真係正
f1/2係兩堂係度hea........冇用ge
個老師成日同鋼琴神手,小提琴強人,唔理我地
所以上堂=吹水

f3得一堂,係正econ堂之前,溫quiz用(我地d人都幾"勤力"會溫書架.......... :lol: )
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章b_kevin_e » 2009-02-04, 17:05

kirisame 寫:回想返以前音樂堂真係正
f1/2係兩堂係度hea........冇用ge
個老師成日同鋼琴神手,小提琴強人,唔理我地
所以上堂=吹水

f3得一堂,係正econ堂之前,溫quiz用(我地d人都幾"勤力"會溫書架.......... :lol: )

音樂堂,我早就放棄
次次考試都係「坐E望D」,試過筆試肥左,得1X/100 :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章大大師兄 » 2009-02-04, 21:15

音樂堂根本就係 WFC :oops:

對音樂無興趣既人都費事聽你講啦,
有興趣既就已經識左幾十世啦。
圖檔
大大師兄
地球會員

文章kirisame » 2009-02-05, 12:54

大大師兄 寫:音樂堂根本就係 WFC :oops:

同意
真係同我講個d.........n年前考5級樂理講曬
冇興趣,話知佢零分都係咁話,pa完3年就丟埋12邊

不過,對art真係冇q興趣
仲要老師比分見到我個名就自動減10分,
冇得hea,真係好鬼煩
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章Andy » 2009-02-05, 13:25

kirisame 寫:

同意

冇得hea,真係好鬼煩

我上年Art , 音樂同聖經都唔合格 , 咪又過到骨 :oops:
咪又畀我考得好前 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章lsp » 2009-02-05, 13:31

我地畢業班無 Art 的 :P
頭像
lsp
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-02-05, 22:50

andy 寫:
kirisame 寫:

同意

冇得hea,真係好鬼煩

我上年Art , 音樂同聖經都唔合格 , 咪又過到骨 :oops:

都係計平均分,死少兩科唔太大所謂。
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章b_kevin_e » 2009-02-06, 08:10

andy 寫:
kirisame 寫:

同意

冇得hea,真係好鬼煩

呢d肥左都唔緊要,對成績冇影響
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Andy » 2009-02-06, 10:48

b_kevin_e 寫:
andy 寫:
kirisame 寫:

同意

冇得hea,真係好鬼煩

呢d肥左都唔緊要,對成績冇影響

我個音樂老師好自大 , 自己覺得易嘅音樂 , 就以為講一次 , 全世界都會明晒..
當你唔識做問佢嘅時候 , 佢又會發老脾..

吹笛又係 , 唔識吹又會發晒老脾咁..

PS:呢啲係對男人先會 , 對女人都未試過咁... 平日條友係溝女嗰種淫蟲嚟
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2009-02-06, 12:58

唔好講得咁口響,會考衰咗就靠呢啲嘢決定你入唔入 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2009-02-06, 13:09

bananasims 寫:唔好講得咁口響,會考衰咗就靠呢啲嘢決定你入唔入 :oops:

中四唔駛讀Art , 音樂...
過咗去就算 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章b_kevin_e » 2009-02-06, 14:29

andy 寫:
bananasims 寫:唔好講得咁口響,會考衰咗就靠呢啲嘢決定你入唔入 :oops:

中四唔駛讀Art , 音樂...
過咗去就算 :oops:

去體藝讀咩 = =
呢d剩係計grade既科我一早放棄哂 :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章SkyBread » 2009-02-11, 21:50

地理,普通話,宗教,English...
英文堂我做咩Miss都唔理...
可能因為我有15x/200啦...
SkyBread

上一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客