Test Cycle 反而係最舒服

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

Test Cycle 反而係最舒服

文章bananasims » 2008-11-16, 17:50

我 Test Cycle 得 3 日要測驗:數學、經濟同埋中文(唔比我測 PA :oops:)。理科班慘啲 :oops:
因為 Test Cycle,除咗數學維持不變,Econ 每個禮拜五份既功課同埋 Newspaper Cutting 取消、中英都唔洗作文、Geog 又唔洗做個個禮拜做既 Map Sketching、Land Use…更重要既係,Econ Geog 定期每個禮拜舉行既 Test 取消咗!
而家仲舒服過唔係 Test Cycle 既時間,Test Cycle 萬歲!
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: Test Cycle 反而係最舒服

文章hamu278 » 2008-11-16, 18:29

我唔係 Test Cycle,今日星期都有 3 個測驗
通識、中史、宗教 :evil: :evil:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章lsp » 2008-11-16, 19:03

我地衣家測驗週都唔會減功課囉 :evil:
不過衣家考緊試 ... So Sad ... 溫習去 ... :cry:
頭像
lsp
地球會員

文章Lemon233 » 2008-11-18, 16:42

lsp 寫:我地衣家測驗週都唔會減功課囉 :evil:
不過衣家考緊試 ... So Sad ... 溫習去 ... :cry:

測驗週多餘功課唔減+1 :evil: :evil: :evil:
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章lsp » 2008-11-18, 17:00

終於考完試啦 :D
頭像
lsp
地球會員

文章bananasims » 2008-11-18, 17:06

點解你地咁早考嘅?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章hkmtrhah » 2008-11-18, 17:09

聽日考完啦 :)
有好多科阿都唔使溫 (唔係打天才波)
我係 F.3
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章Lemon233 » 2008-11-18, 17:47

pcyc 寫:聽日考完啦 :)
我係 F.3

我呢段考試有成4科玩天才波(大汗
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章Andy » 2008-11-19, 20:27

pcyc 寫:聽日考完啦 :)
我係 F.3

最少中文,英文同數學係天才波=.=
圖檔
Andy
金星會員

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客