有人係學校DL A片比SIR捉左

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

Re: 有人係學校DL A片比SIR捉左

文章Lemon233 » 2009-01-08, 23:12

b_kevin_e 寫:
人仔 寫:我學校都係經proxy
不過我一開無界都係ko :twisted:

我間學校又封埋...sosad

我間死嘢唔用proxy根本無法連外, so f**k
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章人仔 » 2009-01-09, 10:35

上網搵d用proxy上網可以再用proxy ge軟件
跟住再用proxy上網
頭像
人仔
金星會員

文章kirisame » 2009-01-12, 13:16

http://briian.com/?p=707
睇下有冇用?
學校block左travian
我地學校成班人用呢d野上"叉肥羊"
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章人仔 » 2009-01-12, 13:35

kirisame 寫:http://briian.com/?p=707
睇下有冇用?
學校block左travian
我地學校成班人用呢d野上"叉肥羊"

全瓜了 :evil:

(其實foxyproxy有冇用 :?: )
頭像
人仔
金星會員

文章Puff » 2009-01-19, 17:17

我學校似乎係由 PCCW 那邊來 filter 的 :oops:

and 一 D popular 既網 (like Youtube) 就 Block 左

最搞笑係 block 埋棒棒堂果個乜鬼官網 :oops:

我旁邊果位 laa型 成日係度問我點解上唔到棒棒堂官網

好__煩 :x
Wholehearted plastics are stranger than fiction.
Puff
木星會員

文章人仔 » 2009-01-19, 18:07

最憎柒棒堂
飛落海好過佢啦

ps.都係冇乜好感
頭像
人仔
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-01-19, 21:35

人仔 寫:最憎柒棒堂
飛落海好過佢啦

ps.都係冇乜好感

「台灣?Barbie 來的!」 :lol: :mrgreen:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章Lemon233 » 2009-01-19, 22:47

Puff 寫:我學校似乎係由 PCCW 那邊來 filter 的 :oops:

and 一 D popular 既網 (like Youtube) 就 Block 左

最搞笑係 block 埋棒棒堂果個乜鬼官網 :oops:

我旁邊果位 laa型 成日係度問我點解上唔到棒棒堂官網

好__煩 :x

插佢=.=
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-01-20, 10:52

Lemon233 寫:插佢=.=

;) :mrgreen: :mrgreen:

Puff 寫:我旁邊果位 laa型 成日係度問我點解上唔到棒棒堂官網
好粉煩 :x

男扮女定TB? :?: :|
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章kirisame » 2009-01-21, 16:30

可能係偽娘都未定............
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章人仔 » 2009-01-21, 20:56

kirisame 寫:可能係偽娘都未定............

僞得似唔似仲有靚唔靚ge先(有前有後睇下又唔介意wo :lol: 漏左->僞得似靚女)
頭像
人仔
金星會員

上一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 31 位訪客