有人係學校DL A片比SIR捉左

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

有人係學校DL A片比SIR捉左

文章銘仔 » 2008-11-11, 21:03

今日劇社,我帶左部NB去整POWERPOINT,之後呀SIR入左隻手指,叫我傳過FILE比佢...
之後我發現佢手指就兩套A片 :mrgreen:

佢話有同學上堂果時DOWN,然後又話一陣交比訓導...

乜家陣啲學生咁狼死 :lol:
頭像
銘仔
金星會員

Re: 有人係學校DL A片比SIR捉左

文章bananasims » 2008-11-11, 21:09

你信唔信? :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章銘仔 » 2008-11-11, 21:13

99.9%唔信 :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章dickyho01025 » 2008-11-11, 21:18

maybe 係佢自己的
dickyho01025
土星會員

文章人仔 » 2008-11-11, 21:27

學生上堂dl佢用泥收藏@v@?
頭像
人仔
金星會員

文章lsp » 2008-11-11, 21:34

無奈 ... :oops:
頭像
lsp
地球會員

文章hkmtrhah » 2008-11-11, 21:42

相等於!活塞男:「我係做 push-up 之後 ※※※※※※ 先搞到咁炸!」
                         ↑
你信唔信?────────────────────────────┘
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章lsp » 2008-11-12, 18:11

pcyc 寫:相等於!活塞男:「我係做 push-up 之後 ※※※※※※ 先搞到咁炸!」
                         ↑
你信唔信?────────────────────────────┘

我信你條毛講野都唔信你講野 :lol:
頭像
lsp
地球會員

文章b_kevin_e » 2008-12-31, 16:05

學校正常都down唔到la...
講開又講,我諗返起s.1 d野....
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章人仔 » 2008-12-31, 18:56

b_kevin_e 寫:學校正常都down唔到la...

邊個話 :?:
頭像
人仔
金星會員

文章SkyBread » 2009-01-01, 00:57

學校都用到Foxy...
又點會Down唔到- -"?
SkyBread

文章kirisame » 2009-01-08, 12:51

佢block game(網址個字,結果有人search唔到奧運)由唔block a網
block .torrent但foxy都用到
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章b_kevin_e » 2009-01-08, 17:21

kirisame 寫:

佢block game(網址個字,結果有人search唔到奧運)由唔block a網
block .torrent但foxy都用到

你o個間都好d
我間學校用proxy限制學生上網(老師冇野)
佢封左好鬼多網:game(網址個字),論壇,Facebook,Youtube,Qooza統統封哂
試過有次係連學校網站既一個網頁都封埋(網址有個"game"字)...硬膠膠
之前可以用Proxy網黎破解,而家又封哂 sosad
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Lemon233 » 2009-01-08, 18:10

我直頭無得上 damn :evil: :evil:
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章Andy » 2009-01-08, 19:40

我學校封咗"SEX" 呢個字眼.
點知攪到平機會個性別岐視網上唔到 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章人仔 » 2009-01-08, 19:44

我地學校唔係咁block=- =
頭像
人仔
金星會員

文章bananasims » 2009-01-08, 20:07

我學校好低能,你用 Internet Explorer 整走 proxy/Firefox 就已經上到 A 網 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章b_kevin_e » 2009-01-08, 20:19

bananasims 寫:我學校好低能,你用 Internet Explorer 整走 proxy/Firefox 就已經上到 A 網 :oops:

我學校唔得
一定要用佢個proxy先上到網
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章人仔 » 2009-01-08, 20:33

我學校都係經proxy
不過我一開無界都係ko :twisted:
頭像
人仔
金星會員

文章b_kevin_e » 2009-01-08, 20:37

人仔 寫:我學校都係經proxy
不過我一開無界都係ko :twisted:

我間學校又封埋...sosad
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

下一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 33 位訪客