老師歌唱比賽

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

老師歌唱比賽

文章holun » 2008-07-03, 18:57

今日學校搞左個老師比賽
有D老師唱得真係好好笑,搞到我地笑到肚痛 :lol: :lol:
講返,你地學校有無搞類似lee D ge活動
holun

Re: 老師歌唱比賽

文章wingki » 2008-07-03, 19:40

Mo啊 :mrgreen:
wingki

文章SkyBread » 2008-07-04, 03:16

有...今日...
好正... :mrgreen:
SkyBread

文章holun » 2008-07-04, 10:37

SkyBread 寫:有...今日...
好正... :mrgreen:

佢地唱D咩歌?
我地有D老師唱粵曲,有D唱80-90年代ge歌
holun

文章bananasims » 2008-07-04, 12:46

今日 fashion show 唱埋啲勁難聽既歌
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章SkyBread » 2008-07-04, 15:55

老師Ge個個都係80~90年代歌...
學生果個難頂到爆...
個個係到唱"I Miss You,感動你..."
聽到想掉手頭上果枝水上去...
SkyBread

文章holun » 2008-07-04, 19:45

SkyBread 寫:老師Ge個個都係80~90年代歌...
學生果個難頂到爆...

我聽到都想掉枝熒光棒上去
holun

文章SkyBread » 2008-07-04, 20:20

holun 寫:
SkyBread 寫:老師Ge個個都係80~90年代歌...
學生果個難頂到爆...

邢家D人真係唔知自己唱得難聽...
好彩拎第1果個係唱"我們的愛"...
D I Miss You通通死哂 :mrgreen:
SkyBread

文章holun » 2008-07-04, 20:21

SkyBread 寫:
holun 寫:
學生果個難頂到爆...

唱得難聽果D最好唔好上去唱
holun

文章SkyBread » 2008-07-04, 21:49

holun 寫:
SkyBread 寫:
holun 寫:
學生果個難頂到爆...

而家D人唔知咩叫真正好聽,咩係唔好聽...
個個盲目追隨D得個樣Ge人...
唱歌...係聽唔係睇...
好似朱咪咪,林子祥...好多我BABA/MAMA都唔覺得靚仔/女Ge...
佢地唱D歌真係好好聽...
有勵志性...
而家個個只係識唱情歌...
仲要係唔好聽...
D吸氣個個"吓吓"聲,仲要係大果種...
唱歌都唔識...
得個3+4頭...
唉...
SkyBread

文章Andy » 2008-07-04, 21:53

仲有係懶音..
而家啲歌手好鬼多懶音..
唱啲歌無風格,冇自己STYLE...

所以我鍾意聽BEYOND
ROCK
圖檔
Andy
金星會員

文章holun » 2008-07-04, 23:36

SkyBread 寫:
holun 寫:
SkyBread 寫:
holun 寫:
學生果個難頂到爆...

而家D人唔知咩叫真正好聽,咩係唔好聽...
個個盲目追隨D得個樣Ge人...
唱歌...係聽唔係睇...
好似朱咪咪,林子祥...好多我BABA/MAMA都唔覺得靚仔/女Ge...
佢地唱D歌真係好好聽...
有勵志性...
而家個個只係識唱情歌...
仲要係唔好聽...
D吸氣個個"吓吓"聲,仲要係大果種...
唱歌都唔識...
得個3+4頭...
唉...

一代不如一代
holun

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 48 位訪客