[校園] 學校間飯商....

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

Re: [校園] 學校間飯商....

文章Lemon233 » 2008-05-15, 20:45

人仔 寫:澳門你中意去邊食都得 :lol:

正確XD
我讀緊果間有個飯堂,冇話一定要響學校食,所以我日日晏晝都番屋企食 :D
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章wingki » 2008-05-17, 22:00

So bad!Is not clean!
wingki

文章elim_yeung » 2008-06-20, 17:17

食過一次gum多多已經想嘔,意粉無汁又有異味,D汁又難睇又難食
頭像
elim_yeung
土星會員

文章bananasims » 2008-06-20, 17:39

痴埋一舊嫁,根本食唔到 :D
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-06-20, 17:53

我地D蟹柳酸架!
頭像
RCT4
火星會員

文章Andy » 2008-06-20, 18:28

小學嗰間好食..
中學嗰間陽光一代好難食
最衰係佢逼你食,唔畀你出面訂飯
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-06-20, 18:46

andy 寫:小學嗰間好食..
中學嗰間陽光一代好難食
仲唔比你出街食? :o
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-06-20, 18:47

bananasims 寫:
andy 寫:小學嗰間好食..
中學嗰間陽光一代好難食
仲唔比你出街食? :o

我話f.1
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-06-20, 18:49

好彩係上年屆 F1 先開始唔比食,我以前日日都去七記/雲吞面/快餐店(唔係指 M 記)食野~
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-06-20, 18:52

bananasims 寫:好彩係上年屆 F1 先開始唔比食,我以前日日都去七記/雲吞面/快餐店(唔係指 M 記)食野~

啲小型快餐店先正 :D :D
70年代好興嗰啲
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-06-20, 18:55

andy 寫:
bananasims 寫:好彩係上年屆 F1 先開始唔比食,我以前日日都去七記/雲吞面/快餐店(唔係指 M 記)食野~

70年代好興嗰啲
就係嗰啲細細間既。嗰間我諗一百呎到無,大約 10 米成 2.5 米既細舖頭。嗰間啲茄汁雞扒飯(仲可以揀汁,黑椒等等),簡直惹味。 ;) 佢啲嘢飲又係好好飲。而且唔夠飯可以加飯(不過我都唔加)
$20 咋喎,就算通賬都係咁平。

好食過大家樂多多聲,不過大家樂一樣咁好食。 ;)
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-06-20, 19:01

andy 寫:

70年代好興嗰啲
就係嗰啲細細間既。嗰間我諗一百呎到無,大約 10 米成 2.5 米既細舖頭。嗰間啲茄汁雞扒飯(仲可以揀汁,黑椒等等),簡直惹味。 ;) 佢啲嘢飲又係好好飲。而且唔夠飯可以加飯(不過我都唔加)

我嗰區冇=.=
你就正=.=
但佢啲味精好鬼重
圖檔
Andy
金星會員

文章hamu278 » 2008-06-20, 19:02

andy 寫:
andy 寫:

70年代好興嗰啲

我嗰區冇=.=
你就正=.=
但佢啲味精好鬼重

我呢區算平既都$21 :x 飲品得可樂同7up
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Andy » 2008-06-20, 19:09

hamu278 寫:
andy 寫:
andy 寫:

70年代好興嗰啲

我嗰區冇=.=
你就正=.=
但佢啲味精好鬼重

我平時食$20(附近得一間咁平=.=其他的加晒價,加到廿二..啲嘢食小咗)
圖檔
Andy
金星會員

文章hamu278 » 2008-06-20, 19:12

andy 寫:
hamu278 寫:
andy 寫:
bananasims 寫:就係嗰啲細細間既。嗰間我諗一百呎到無,大約 10 米成 2.5 米既細舖頭。嗰間啲茄汁雞扒飯(仲可以揀汁,黑椒等等),簡直惹味。 ;) 佢啲嘢飲又係好好飲。而且唔夠飯可以加飯(不過我都唔加)

我嗰區冇=.=
你就正=.=
但佢啲味精好鬼重

我平時食$20(附近得一間咁平=.=其他的加晒價,加到廿二..啲嘢食小咗)

有間$1x有埋豆醬既執左 :(
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章銘仔 » 2008-06-20, 19:14

我地 f.1 & f.2 要係學校食...
f.3 先可以出街...
不過有個啟田街市,6蚊炒米粉...
街市隔黎有七仔,杯麵一共五個九,加埋汽水十蚊就有找...
落去匯景有冷麵,一蚊一包好低食...
仲有多間快餐店,一日一間都食你唔厭...
花款多,價錢平,間間唔過二十五 :twisted:
頭像
銘仔
金星會員

文章hamu278 » 2008-06-20, 19:15

銘仔 寫:我地 f.1 & f.2 要係學校食...

我都要係學校食 :( 不過下年一定轉 :P
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章bananasims » 2008-06-20, 19:31

andy 寫:
andy 寫:

70年代好興嗰啲

我嗰區冇=.=
你就正=.=
但佢啲味精好鬼重

一食就知,無味精 ;)
bananasims
太陽會員

文章bananasims » 2008-06-20, 19:31

andy 寫:
hamu278 寫:
andy 寫:
andy 寫:

70年代好興嗰啲

我嗰區冇=.=
你就正=.=
但佢啲味精好鬼重

邊度?屯門市中心?
bananasims
太陽會員

文章SkyBread » 2008-06-20, 19:32

銘仔 寫:我地 f.1 & f.2 要係學校食...

我果到...F6先出得街/_\
SkyBread

上一頁下一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 29 位訪客