[校園]好憎某D老師

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

[校園]好憎某D老師

文章Andy » 2007-05-09, 22:42

做老師做到你咁市儈,平日小小野就話記缺點記缺點,為學校拎過獎既就唔駛記,你真係夠晒擦鞋

我有個同學5秒內返唔到埋自已位,就差D俾佢記左兩個缺點,但最後因為個同學成日幫學校拎獎就唔駛記
優點多就可以唔洗記,咁如果我缺點多咪要記50次

有一次,教育營俾自已房既lock左門,我叫D營地負責人跟進,但最後俾果個老師話:
你係咪short架,開唔到門捃邊個呀

以上舉動分明想封鎖消息啦,擦鞋洗唔洗咁出面呀

仲有,我幫學校寫既wiki成日俾果個人DEL
圖檔
Andy
金星會員

Re: [校園]好憎某D老師

文章bananasims » 2007-05-09, 22:54

有一次,教育營俾自已房既lock左門,我叫D營地負責人跟進,但最後俾果個老師話:

唔係幾明
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2007-05-09, 23:01

原帖由 bananasims 於 2007-5-9 22:54 發表

唔係幾明

有一次,去教育營.....
當我出去果陣,同房既玩撲克而鎖左門!
營地負責人叫我返房!
而我同個負責人講:我間房俾人鎖左!
咁個負責人就拍門,最後我當然入到去!
而等左一陣,果位老師就入我間房問:頭先邊個話入唔到房架!
我就行左去佢度,然後佢話:你係咪Short架,入唔到房應該捃老師定負責人!

:@:@
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2007-05-09, 23:55

自以為是 -.-
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 22 位訪客