好鬼憎做ENGLISH BUILDER

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

好鬼憎做ENGLISH BUILDER

文章b_kevin_e » 2009-11-05, 21:22

超唔想做,但又唔得(扣平時分+操行)
我真係好憎ENGLISH BUILDER,而家都係亂做算數
ANS都費事抄,哂我時間
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

Re: 好鬼憎做ENGLISH BUILDER

文章銘仔 » 2009-11-05, 22:03

頭像
銘仔
金星會員

文章skyhks » 2009-11-07, 00:44

我地學校通識某分用都市日報乜鬼活動黎比分 :oops:
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章KeroChu » 2009-11-07, 12:51

我地學校簡直系玩野,又話咩唔做網上閱讀就扣考試分,D卷難到HiHi,你叫我點做?
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章大大師兄 » 2009-11-07, 17:44

One more English Builder.

Wiseman 冇玩雷曼 / accumulator 執笠,實在係天冇眼。
圖檔
大大師兄
地球會員

文章KeroChu » 2009-11-07, 18:08

大大師兄 寫:One more English Builder.

Wiseman 冇玩雷曼 / accumulator 執笠,實在係天冇眼。

中意就DDoS左佢,以後都唔使煩。
頭像
KeroChu
地球會員

文章otis401@shan » 2009-11-08, 09:57

我以前叫同學幫我做... :lol:
(唔好學呀...)
頭像
otis401@shan
天王星會員

文章bteonnsg » 2009-11-11, 18:10

kerochu 寫:我地學校簡直系玩野,又話咩唔做網上閱讀就扣考試分,D卷難到HiHi,你叫我點做?

你做LEVEL幾?
bteonnsg
地球會員

文章KeroChu » 2009-11-11, 18:12

bteonnsg 寫:
kerochu 寫:我地學校簡直系玩野,又話咩唔做網上閱讀就扣考試分,D卷難到HiHi,你叫我點做?

你做LEVEL幾?

講真,我呢個唔系English Bulider,系乜叉叉MysmartABC,個名膠到飛起,裏面D野難到飛起。
頭像
KeroChu
地球會員

文章bteonnsg » 2009-11-11, 18:23

哦,諗起小學果陣仲有咩英文每日一篇呀,每日一篇呀,每日一數呀,都市新聞精讀計劃呀,依加D細路實煩到媽聲四起
bteonnsg
地球會員

文章KeroChu » 2009-11-11, 19:26

bteonnsg 寫:哦,諗起小學果陣仲有咩英文每日一篇呀,每日一篇呀,每日一數呀,都市新聞精讀計劃呀,依加D細路實煩到媽聲四起

一概以不做的方式來對付呢D東西。
頭像
KeroChu
地球會員

文章bteonnsg » 2009-11-11, 19:43

以前唔做唔得。

頂,上面FB果個軟件要更新,CLOSE左
bteonnsg
地球會員

文章大大師兄 » 2009-11-11, 21:41

bteonnsg 寫:哦,諗起小學果陣仲有咩英文每日一篇呀,每日一篇呀,每日一數呀,都市新聞精讀計劃呀,依加D細路實煩到媽聲四起

哇!咁有同感嘅!原來我小學咁多樣都做齊過! :evil: :oops:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章b_kevin_e » 2009-11-12, 07:31

早幾日教英文個阿SIR爆左買EB個數
冇記錯就係6萬蚊..... :oops: :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章KeroChu » 2009-11-12, 17:37

今日我英文老師(班主任)又開火,系度數邊個無做MySmartABC,又話咩呢個系平時分(占考試10%),又話乜唔做要見家長。 :evil: :evil: :evil:

我好尊敬佢,但系叫我做MySmartABC就系唔可能,你想見我家長,隨便。 :evil: :evil: :evil:
頭像
KeroChu
地球會員

文章bteonnsg » 2009-11-12, 17:49

kerochu 寫:今日我英文老師(班主任)又開火,系度數邊個無做MySmartABC,又話咩呢個系平時分(占考試10%),又話乜唔做要見家長。 :evil: :evil: :evil:

我好尊敬佢,但系叫我做MySmartABC就系唔可能,你想見我家長,隨便。 :evil: :evil: :evil:

10%之嘛 :o) :o) :o)
bteonnsg
地球會員

文章b_kevin_e » 2009-11-12, 21:03

kerochu 寫:今日我英文老師(班主任)又開火,系度數邊個無做MySmartABC,又話咩呢個系平時分(占考試10%),又話乜唔做要見家長。

MySmartABC,舊年學校都有參加
不過我一次都冇登入過 :P :P :P
MySmartABC真係膠到 :oops: :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章KeroChu » 2009-11-12, 21:10

10%姐。無左就無左。WFC?

媽,爲什麽我們要去北潭涌?
媽,爲什麽我們全級要去同一個地方?
媽,爲什麽欠交功課要留堂?
媽,爲什麽欠交功課要Send SMS給家長?
媽,爲什麽欠交功課要卑啊爸鬧?
媽,爲什麽我們要實行新的功課管制制度?
媽,爲什麽觀瑪的自由度一日比一日少?
媽,爲什麽我們要做那Low B的MySmartABC?
媽,爲什麽我們要每天每科都有功課?
頭像
KeroChu
地球會員

文章bteonnsg » 2009-11-12, 21:30

kerochu 寫:10%姐。無左就無左。WFC?

媽,爲什麽我們要去北潭涌?
媽,爲什麽我們全級要去同一個地方?
媽,爲什麽欠交功課要留堂?
媽,爲什麽欠交功課要Send SMS給家長?
媽,爲什麽欠交功課要卑啊爸鬧?
媽,爲什麽我們要實行新的功課管制制度?
媽,爲什麽觀瑪的自由度一日比一日少?
媽,爲什麽我們要做那Low B的MySmartABC?
媽,爲什麽我們要每天每科都有功課?
我無 :P
bteonnsg
地球會員

文章大大師兄 » 2009-11-12, 21:38

b_kevin_e 寫:早幾日教英文個阿SIR爆左買EB個數
冇記錯就係6萬蚊..... :oops: :oops:

吊高黎賣 圖檔
圖檔
大大師兄
地球會員

下一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客