神經質問題;Module A 定 B 好...

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

神經質問題;Module A 定 B 好...

文章銘仔 » 2009-09-01, 20:21

考邊個好...
A 就上手,但report好煩...
B 就超易,慳時間易拎分...

我想知張CERT係唔係會出埋考 Module X 架,如果考 Module B 對升學(學program)有冇影響 :oops:
定還是我真係砌分上中6...
好煩呀 :ugeek:
頭像
銘仔
金星會員

Re: 神經質問題;Module A 定 B 好...

文章efilm » 2009-09-01, 22:11

銘仔 寫:我想知張CERT係唔係會出埋考 Module X 架

不論係成績單定證書,都唔會標示應考語言同埋考乜 Module。

銘仔 寫:如果考 Module B 對升學(學program)有冇影響 :oops:

Module B 係「電腦的組織」;Mod A 先係 Programming 喎。

銘仔 寫:考邊個好...

留意 Mod A 只係得 C 同 Pascal。
Mod B 唔清楚,好小學校開,通常都係 D or A。你可以睇吓 pastpaper 先決定。
頭像
efilm
地球會員

Re: 神經質問題;Module A 定 B 好...

文章銘仔 » 2009-09-01, 22:57

efilm 寫:
銘仔 寫:我想知張CERT係唔係會出埋考 Module X 架

不論係成績單定證書,都唔會標示應考語言同埋考乜 Module。

銘仔 寫:如果考 Module B 對升學(學program)有冇影響 :oops:

Module B 係「電腦的組織」;Mod A 先係 Programming 喎。

銘仔 寫:考邊個好...

留意 Mod A 只係得 C 同 Pascal。
Mod B 唔清楚,好小學校開,通常都係 D or A。你可以睇吓 pastpaper 先決定。

如果證書唔寫考咩,咁第二個QUOTE即係唔洗理...

我呀SIR比我睇過上年MOD B 同學既成績,都有不少人拎A同B,咁就令我有D想轉返去MOD B...
因為呀SIR催我,要我快D寫好上年CE 個題目個程式,睇完先決定比我修MOD A...
頭像
銘仔
金星會員

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客