就黎返學啦,大家做好哂暑期功課未

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

Re: 就黎返學啦,大家做好哂暑期功課未

文章b_kevin_e » 2009-08-29, 09:01

JX7452~Tadase 寫:今年唔知搞乜......
往年淨係中英數各一本 :oops:
今年? 仲有IH,IS,中史,電腦,PTH......
做死人咩!? :evil:

我今日先做哂 :x

新人事新作風 :oops:

英文要做嗰個乜鬼網上學習 :o 個網上學習超難頂,我一次都冇做過(直頭連上都冇上)
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Andy » 2009-08-29, 12:06

b_kevin_e 寫:
JX7452~Tadase 寫:今年唔知搞乜......
往年淨係中英數各一本 :oops:
今年? 仲有IH,IS,中史,電腦,PTH......
做死人咩!? :evil:

我今日先做哂 :x

新人事新作風 :oops:

英文要做嗰個乜鬼網上學習 :o 個網上學習超難頂,我一次都冇做過(直頭連上都冇上)

I-Leaxxer?
圖檔
Andy
金星會員

文章JX7452~Tadase » 2009-08-29, 12:13

Andy 寫:I-Leaxxer?

係MySmartXXX :roll:
頭像
JX7452~Tadase
土星會員

文章b_kevin_e » 2009-08-29, 12:32

JX7452~Tadase 寫:
Andy 寫:I-Leaxxer?

係MySmartXXX :roll:

嗰陣做demo時睇到咁高智能既功能,成班fd wow哂 :oops:

暑假仲要每個禮拜做n篇,頂唔順(有d好彩返唔到黎 :P )
再者,寫acc張野我早就唔見左啦 :P :P
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

上一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客