就黎返學啦,大家做好哂暑期功課未

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

Re: 就黎返學啦,大家做好哂暑期功課未

文章大大師兄 » 2009-08-25, 23:56

即係咁,雖然亂做同抄答案都係要做份暑期作業架喇,之不過呢你亂做都仲要諗吓作乜野喎,但係抄答案呢,就已經慳返呢層功夫啦。
圖檔
大大師兄
地球會員

文章Andy » 2009-08-26, 00:47

大大師兄 寫:即係咁,雖然亂做同抄答案都係要做份暑期作業架喇,之不過呢你亂做都仲要諗吓作乜野喎,但係抄答案呢,就已經慳返呢層功夫啦。

MC仲駛諗?

作嘢方面..

如果係角...你可以亂估 :oops:
如果係sin cos tan約簡.. 你可以亂寫.. :P
圖檔
Andy
金星會員

文章銘仔 » 2009-08-26, 00:53

Andy 寫:
大大師兄 寫:即係咁,雖然亂做同抄答案都係要做份暑期作業架喇,之不過呢你亂做都仲要諗吓作乜野喎,但係抄答案呢,就已經慳返呢層功夫啦。

MC仲駛諗?

作嘢方面..

MC真係亂圈都得 :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章orzman » 2009-08-26, 02:22

岩岩做哂 :P
;0)
頭像
orzman
土星會員

文章ccya965041 » 2009-08-26, 06:50

做,自己知道自己學左幾多野,
唔做之後亂做又何必?
買答案抄就更加浪費你買答案同本作業既錢 :oops:
頭像
ccya965041
木星會員

文章b_kevin_e » 2009-08-26, 09:11

Andy 寫:

MC仲駛諗?

作嘢方面..

拎個量角器度仲實際啦 :oops:
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2009-08-26, 10:12

所以我係會好比心機做暑期作業 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2009-08-26, 12:34

ccya965041 寫:做,自己知道自己學左幾多野,
唔做之後亂做又何必?
買答案抄就更加浪費你買答案同本作業既錢 :oops:

唔係架 :oops: 本暑假作業啲數係出得好差....

一啲就冇教過+out-c , 另一啲就難到死..

暑假自己做pastpaper好過做本垃圾
圖檔
Andy
金星會員

文章Andy » 2009-08-26, 12:34

bananasims 寫:所以我係會好比心機做暑期作業 :oops:

你畀心機冇用 :oops: 改嗰個都冇心機 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

文章b_kevin_e » 2009-08-26, 12:44

Andy 寫:
bananasims 寫:所以我係會好比心機做暑期作業 :oops:

你畀心機冇用 :oops: 改嗰個都冇心機 :oops:

唔係改,係睇 :oops: 最後成本野得一個紅字----「閱」
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2009-08-26, 12:57

溫書做練習咪又係無人改 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2009-08-26, 13:03

bananasims 寫:溫書做練習咪又係無人改 :oops:

嗰啲唔同嘛..
但你本暑期功課..作300字文做乜先..唔會有人改 :oops:

自己做練習有得即刻對..但暑期功課..
圖檔
Andy
金星會員

文章銘仔 » 2009-08-26, 15:15

正常既學校係唔比功課,功課自己搵,要老師比? :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章Lemon233 » 2009-08-26, 17:01

銘仔 寫:正常既學校係唔比功課,功課自己搵,要老師比? :oops:

要老師比(1s

...
其實你講咩?
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章Andy » 2009-08-26, 22:49

Lemon233 寫:
銘仔 寫:正常既學校係唔比功課,功課自己搵,要老師比? :oops:

要老師比(1s

...
其實你講咩?

正常..如果你有心係會自己搵練習做...唔駛老師逼你做啲冇用嘅嘢
圖檔
Andy
金星會員

文章大大師兄 » 2009-08-26, 23:18

Andy 寫:
Lemon233 寫:

要老師比(1s

...
其實你講咩?

正常..如果你有心係會自己搵練習做...唔駛老師逼你做啲冇用嘅嘢

Absolutely agree :!:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章hamu278 » 2009-08-27, 08:53

尋晚終於 KO 晒 d book report,可以過 5 日開開心心既暑假 lu :oops: :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章大大師兄 » 2009-08-27, 14:26

hamu278 寫:尋晚終於 KO 晒 d book report,可以過 5 日開開心心既暑假 lu :oops: :oops:

憤怒的葡萄...
圖檔
大大師兄
地球會員

文章銘仔 » 2009-08-27, 17:33

大大師兄 寫:
hamu278 寫:尋晚終於 KO 晒 d book report,可以過 5 日開開心心既暑假 lu :oops: :oops:

憤怒的葡萄...

無視之 :evil:
頭像
銘仔
金星會員

文章JX7452~Tadase » 2009-08-28, 23:57

今年唔知搞乜......
往年淨係中英數各一本 :oops:
今年? 仲有IH,IS,中史,電腦,PTH......
做死人咩!? :evil:

我今日先做哂 :x
頭像
JX7452~Tadase
土星會員

上一頁下一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 23 位訪客