就黎返學啦,大家做好哂暑期功課未

老師壞話,同學趣事。
版面規則
  • 本版面之討論範圍包括校園生活、各類與學術相關之公開考試、學制、升學、學術研究。

就黎返學啦,大家做好哂暑期功課未

文章b_kevin_e » 2009-08-24, 01:25

如題
我唔洗做(事實上係冇) :P :P
所以而家多左時間玩+睇下f.6書
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

Re: 就黎返學啦,大家做好哂暑期功課未

文章Lemon233 » 2009-08-24, 11:17

= =
未做完未做完未做完未做完未做完未做完未做完...(無限loop
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章Andy » 2009-08-24, 11:44

趕緊= =
畀咁鬼多功課..霸晒我啲溫書黄金時間 :evil:
仲有四份中文book report..兩篇英文作文..同埋cit嘅初部報告

(希望用mac可以逼到我唔開game= =)
圖檔
Andy
金星會員

文章hamu278 » 2009-08-24, 12:09

仲差 2 份 book report :cry: :cry:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章skyhks » 2009-08-24, 12:09

無限 while { 未做哂 } :oops:
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章Roy » 2009-08-24, 12:10

Andy 寫:趕緊= =
仲有四份中文book report..兩篇英文作文..同埋cit嘅初部報告

你學校啲暑期功課係咪 非常有用 同埋 獲益良多 ? :oops:
圖檔
頭像
Roy
木星會員

文章b_kevin_e » 2009-08-24, 12:25

Roy 寫:

你學校啲暑期功課係咪 非常有用 同埋 獲益良多 ? :oops:

[iMOM]http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=89&t=7450[/iMOM]
唔知呢
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Lemon233 » 2009-08-24, 12:33

Roy 寫:

非常冇用+被害不少
好彩除咗作文其他嘅都有得抄
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章人仔 » 2009-08-24, 13:20

郁都未郁過...等人地比我抄= ="
頭像
人仔
金星會員

文章Andy » 2009-08-24, 13:56

b_kevin_e 寫:
Roy 寫:

[iMOM]http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=89&t=7450[/iMOM]
唔知呢

上年嘅post- -
圖檔
Andy
金星會員

文章Andy » 2009-08-24, 13:56

Roy 寫:

呀sir話係喎.. 我只係覺得啲功課阻住我溫書..
圖檔
Andy
金星會員

文章KeroChu » 2009-08-24, 14:14

哈哈,我系7月尾已經完成。 :oops: :oops:
最後由 KeroChu 於 2009-08-24, 21:11 編輯,總共編輯了 1 次。
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章大大師兄 » 2009-08-24, 18:30

論當今世上最無聊嘅功課,第二係暑期功課,則第一可謂無人能及也。

未做晒 :evil:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章Lemon233 » 2009-08-24, 18:49

大大師兄 寫:論當今世上最無聊嘅功課,第二係暑期功課,則第一可謂無人能及也。

未做晒 :evil:

好句(灑花
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-08-24, 20:08

岩岩郁緊
妖,暑假拎黎抖架嘛,點解我地又要同作業玩遊戲呢?
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章Lemon233 » 2009-08-24, 20:20

hkmtrhah 寫:岩岩郁緊

我本來有得上夏令嘅話 8月係唔使同作業玩遊戲
可惜冇...不過有嘅話可能做得比依家要做嘅多

本來張通知只係要寫篇讀後感, 點不知跟手又嚟張補充通知, 話要做夏令班啲書嘅習題
然後我未來班主任又加碼一篇讀後感一篇新學期目標......
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章KeroChu » 2009-08-24, 20:59

岩岩郁緊

贊成!

點知系我做曬D暑期作業之後,我啊媽仲要買D練習翻來做,話咩唔做唔得 :evil: :evil: :evil:
之後佢仲逼我日日溫習 :evil: :evil: :evil:
頂!我下年理佢都笨!
最後由 KeroChu 於 2009-08-24, 21:04 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
KeroChu
地球會員

文章Lemon233 » 2009-08-24, 21:02

咁你都幾悲慘...
我阿媽要我做完呢啲就算 :twisted: :twisted:
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章KeroChu » 2009-08-24, 21:08

Lemon233 寫:咁你都幾悲慘...
我阿媽要我做完呢啲就算 :twisted: :twisted:

除左溫習,仲嚴格限制我打機既時間,搞到我升Lv速度極慢,反到學校又要卑人笑啦 :cry: :cry: :cry:
PS:離曬大題,快D翻去正題啦!
頭像
KeroChu
地球會員

文章Lemon233 » 2009-08-24, 21:30

kerochu 寫:
Lemon233 寫:咁你都幾悲慘...

除左溫習,仲嚴格限制我打機既時間,搞到我升Lv速度極慢,反到學校又要卑人笑啦 :cry: :cry: :cry:
PS:離曬大題,快D翻去正題啦!

你離題啫 :twisted:
我有家長係屋企, 搞到我想抄都唔得
份語文仲未抄曬 :evil:
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

下一頁

回到 [C2] 校園學術

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客