全職業的工作時段、升級要求以及參考收入

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Re: 轉貼-全職業的工作時段、升級要求以及參考收入

文章bananasims » 2009-06-14, 22:15

入唔到去 :?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [轉貼]全職業的工作時段、升級要求以及參考收入

文章vincentchoi » 2009-06-14, 22:22

下載吧,那是哈巴精華區,要用ac入。
vincentchoi

文章bananasims » 2009-06-14, 22:26

呢個有用,唔該先
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章vincentchoi » 2009-06-14, 22:34

唔駛
btw,今日想問你durpal野,你冇應我(還好我處理了)
vincentchoi

文章bananasims » 2009-06-14, 22:40

WLM 神神地的 :roll: 成日收/send 唔到 message,你喺度問仲好
bananasims
太陽會員

文章vincentchoi » 2009-06-14, 22:48

oic,下次我會上黎問 ;)
vincentchoi

文章b_kevin_e » 2009-06-15, 11:49

補充下先:
執法:
lv.5送警車
升lv.6時會有得揀係做特務定刑偵
如果做特務,lv.7就係臥底

lv.6時有call機,佢可以會call你返去加班
(我就係咁唔洗2日就由特務升去臥底 :D )
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2009-06-15, 12:01

我個警察每日都升職 :oops: (在家工作)
工作表現升一半,然之後再喺返工時健身
bananasims
太陽會員

文章bteonnsg » 2009-06-15, 12:47

另外做果警察LV5之後轉職架車仲會喺度(做廚師LV10果個雪櫃係放喺購物模式個家庭清單,唔係隨身物品,同警車一樣,都係轉職都唔會消失)
bteonnsg
地球會員

文章vincentchoi » 2009-06-15, 13:57

所以強烈建議廚師為第一職業
vincentchoi

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 150 位訪客