購買模擬市民 3

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Re: 購買模擬市民 3

文章bananasims » 2009-06-05, 22:26

應該無晒 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章leofok » 2009-06-05, 22:28

bananasims 寫:
leofok 寫:普通版梗係唔會有啦, 乜原來個堆紙紙咭咭係係個Game盒入面..

我係有幾張放喺環保袋,有幾張放喺盒入面

咁另外仲有一盒同Game盒一樣大細既係咩黎架?
leofok

文章iceman20123 » 2009-06-05, 22:37

頭先我去個成個香港有買模擬市民3的shop問啦
全部都話買唒限定版la
得番普通版
之後我買左普通版
走人了
不個我5知而家仲有無,可能買唒了
iceman20123

文章leofok » 2009-06-05, 22:49

iceman20123 寫:頭先我去個成個香港有買模擬市民3的shop問啦
全部都話買唒限定版la
得番普通版
之後我買左普通版
走人了

唉, 咁即係我局住博下間鋪囉唔囉得返D禮品...
leofok

文章bteonnsg » 2009-06-06, 11:41

bananasims 寫:黎香港買啦,香港唱片、HMV、玩具反斗城都有
部份 7-11(新蒲崗衍慶街)同 OK 便利店(尖東站大堂去 P1 出口嗰間)都有 :oops:

Kutar 話叫咗個老闆留比佢

You have: 3,000 SimPoints

好興奮,可以名正言順喺 The SIms Store 買 Bayside 嗰 set 傢俬 :D :D

你點解會有3000咁多- -
bteonnsg
地球會員

文章bananasims » 2009-06-06, 11:43

我有三隻正版
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章bteonnsg » 2009-06-06, 11:52

bananasims 寫:我有三隻正版

你好大洗吓喎

但係乜可以將3隻碟入落同一個AC架咩?

仲有香港買唔買到呢D點數?
bteonnsg
地球會員

文章bteonnsg » 2009-06-06, 11:53

其實我勁想要Full Hewnsman Set同Tiki

希望下隻資料片送多D POINTS啦
bteonnsg
地球會員

文章bananasims » 2009-06-06, 12:25

可以
幫人買的
特登買 SimPoints 就無謂啦
bananasims
太陽會員

文章iceman20123 » 2009-06-06, 22:02

我剛剛收到一個末確實消息
我朋友話2000fun遊戲店有大量現貨可以買到模擬市民 3
不個我5知係咪$300普通版
iceman20123

文章bteonnsg » 2009-06-08, 13:09

iceman20123 寫:頭先我去個成個香港有買模擬市民3的shop問啦
全部都話買唒限定版la
得番普通版
之後我買左普通版
走人了

神早賣晒啦,存貨應該係D人未攞= =

===
其實我係3號去買,諗住碰運氣撞珍藏

點知我去又一城3間三大皆空

最後去左MICRO PLANET買$299,仲順手執番個袋

(話時話,香港唱片賣普通版有無風格送?)
bteonnsg
地球會員

文章bteonnsg » 2009-06-08, 13:11

bananasims 寫:可以
幫人買的
特登買 SimPoints 就無謂啦

不過我都係好想買

係啵,我都以"幫人買"做籍口,入佢D SIMPOINT先~
咦,我朋友就生日喇喎...(陰險)
bteonnsg
地球會員

文章bananasims » 2009-06-08, 18:14

香港唱片有,我咪喺香港唱片買
我係問過佢架
bananasims
太陽會員

文章a252 » 2009-06-09, 08:01

I wanted to buy 模擬市民 3 once. But the game sell in New Zealand did not attract me at all. They do not attract me as they do not have limited edition. And the normal version only give a sim made from a actor called Kimberley Crossman
A159-C159-D636-B457-C457-D760-C252-A252
A201-C201-D751-B401-C401-D746-C248-A248
頭像
a252
火星會員

上一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 44 位訪客