盜版帶黎既問題-模擬市民 3 無簡體中文版

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

盜版帶黎既問題-模擬市民 3 無簡體中文版

文章bananasims » 2009-05-31, 11:04

http://game.ali213.net/thread-2718630-1-1.html :oops:
睇下幾時到繁體中文版
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: 盜版帶黎既問題-模擬市民 3 無簡體中文版

文章bteonnsg » 2009-05-31, 11:06

唔怕,香港人可以玩英文

但係台灣果邊台灣EA為生意又點捨得剷繁體中文版
bteonnsg
地球會員

文章bananasims » 2009-05-31, 11:08

bteonnsg 寫:唔怕,香港人可以玩英文

咪玩啦,香港大把人連嗰啲 "mood" "opportunity" 呢啲基本英文都搞唔掂,邊會搞得掂 "culinary" "city hall" 呢啲字 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章bteonnsg » 2009-05-31, 11:12

bananasims 寫:
bteonnsg 寫:唔怕,香港人可以玩英文

咪玩啦,香港大把人連嗰啲 "mood" "opportunity" 呢啲基本英文都搞唔掂,邊會搞得掂 "culinary" "city hall" 呢啲字 :oops:

連Mood都唔識 :o ?
bteonnsg
地球會員

文章bananasims » 2009-05-31, 11:15

仲有大把啦,mood 其中一個
卅歲既人去到而家十幾歲都有 :roll:
bananasims
太陽會員

文章bteonnsg » 2009-05-31, 11:36

會唔會連Sims都唔明呢 :lol:
bteonnsg
地球會員

文章人仔 » 2009-05-31, 11:58

放心啦蕉生
台灣哥面大把正版客
而且香港都唔差
只不過大陸....哈(唔通EA想中國剷走簡中轉返用繁中...? [講笑])
頭像
人仔
金星會員

文章bananasims » 2009-05-31, 12:25

我一定支持正版 :oops: 只不過真係忍唔住偷玩下 :P
bananasims
太陽會員

文章bteonnsg » 2009-05-31, 21:45

bananasims 寫:我一定支持正版 :oops: 只不過真係忍唔住偷玩下 :P

ME2,不過考試之前仲係要玩偷步版(考完試先比買GAME碟- -)

話時話喺台灣D論壇話自己玩老翻一定會比人插到飛起架
bteonnsg
地球會員

文章大大師兄 » 2009-05-31, 22:53

如果無繁體中文 / 正體中文,但係有簡體中文同英文,我都係揀英文。

BNN 係咪掉轉左呀,culinary, city hall 唔係淺過 mood, opportunity 咩? :oops:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章bananasims » 2009-05-31, 23:00

以我喺法國文化協會上堂既認知…

city hall 好多人解禮堂 :geek: :geek:
culinary 好多人就唔識
bananasims
太陽會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 30 位訪客