Into The future 討論區

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

你覺得Into The Future 好不好玩

好玩
40%
不好玩
20%
不知
40%

總投票數 : 5

Into The future 討論區

文章ssd21345 » 2013-10-22, 16:12

Into the future 出左啦
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

Re: Into The future 討論區

文章IMMIO » 2013-10-22, 16:28

我更新唔到,安裝唔到!
IMMIO
木星會員

文章SWChan » 2013-10-22, 16:51

係喎,出咗喎,多謝提醒,陣間去買先!
SWChan
天王星會員

文章ssd21345 » 2013-10-23, 19:55

TS3W 2013-10-23 19-53-54-10.jpg

TS3W 2013-10-23 19-53-47-82.jpg

TS3W 2013-10-23 19-56-33-40.jpg

TS3W 2013-10-23 19-58-07-36.jpg

TS3W 2013-10-23 19-59-04-19.jpg

TS3W 2013-10-23 19-59-08-04.jpg

TS3W 2013-10-23 20-06-15-45.jpg

TS3W 2013-10-23 20-06-25-91.jpg

TS3W 2013-10-23 20-07-02-05.jpg

TS3W 2013-10-23 20-08-24-77.jpg
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
ssd21345
木星會員

文章ssd21345 » 2013-10-23, 20:13

TS3W 2013-10-23 20-11-41-26.jpg

TS3W 2013-10-23 20-11-10-16.jpg
頭像
ssd21345
木星會員

文章bananasims » 2013-10-24, 21:19

玩落呢隻資料片無乜嘢好特別 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2013-10-24, 22:49

你買咗?
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2013-10-24, 23:02

買咗喇
感覺似 stuff pack 多
只係有條鎖匙既故事線咁
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-10-25, 15:23

Robot都可水肺潛水,都幾唔錯丫!

IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-10-25, 19:01

唔知大家儲齊11隻[閃精靈穴像光盤]形態未呢?
小妹已儲齋哂啦,粗略咁列個List比大家睇下"11"隻呀點既?

第11隻就係"小艾"啦~

IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-10-25, 23:21

bananasims
太陽會員

文章bananasims » 2013-10-27, 09:55

我想問烏托邦同惡托邦除咗個環境變咗之外有無咩大分別 :ugeek:
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-10-27, 15:45

我玩緊烏托邦
烏托邦市民行路會係"心情愉快"咁行
可採摘露水,跟住你可以用露水掟人,或比人掟,比人掟中嗰個膚色會變色(睇佢掟咩顏色既露水啦~)
天空有條彩虹囉~
係某啲地方會出現一個"拱起既泥土"連接住小彩虹,你可以走去"掘",有機會會掘到有關彩虹物品,如:彩虹石,魚...etc
去釣魚會釣到"彩色蝸牛"

另外唔關烏托邦既事,就係..如果市民係現在同一個robot結左婚,當市民去到未來,佢可以"重婚"
不過如果若市民同市民係現在結婚,到去左未來,佢就唔可以重婚!!

惡托邦市民會食垃圾
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2013-11-12, 14:46

我想問下呢
今次個loading畫面咪係好多唔同嘅圖(包括expansion, stuff pack同地圖)...跟著仲寫話咪尋找XXX咁...
禁中左個加終生幸福點數
係咪今次into the future先加定係一早已經係咁(最近先玩返...所以唔太清楚)
mrtom
土星會員

文章bananasims » 2013-11-12, 18:01

今次 Into the Future 先加的 :P
bananasims
太陽會員

文章bananasims » 2013-11-13, 09:17

啲全像光盤淨係拎到四隻…
淨返嗰啲係咪要出街捉?
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-11-15, 13:53

bananasims 寫:啲全像光盤淨係拎到四隻…
淨返嗰啲係咪要出街捉?

唔係要出街捉
而係要周圍問人"徵求精靈形態"

我玩既方法比較矛啲,就係買幾廿隻全像光盤,然後放入同居伴侶背包,跟手係咁問佢"徵求精靈形態",咁就得到哂11隻精靈喇!!
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-11-15, 17:07

:twisted: 咁即係只可以不斷咁問人問人先得?
我以為好似啲蟲咁樣出街收集添 :lol:
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-11-15, 21:10

bananasims 寫::twisted: 咁即係只可以不斷咁問人問人先得?
我以為好似啲蟲咁樣出街收集添 :lol:

如果要問人都有排問架!仲要問嗰個一定同你嗰隻唔同款先得!!

另外有無人知道"超級納米蟲"點先可以發明到?(我已係咁發明)
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-11-15, 22:16

我捉返黎既,再 reverse engineering
不過呢我係加矛用 buydebug on 擺响地庫到再捉…
bananasims
太陽會員

下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 32 位訪客