Live Broadcast @ July 23 (已Update Screenshot)

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Live Broadcast @ July 23 (已Update Screenshot)

文章IMMIO » 2013-07-05, 02:36

今晚Live Broadcast內容:

1."Futuristic"(資料片)
2."Movie Themed”(Stuff Pack)
3."Sims 4"

Live Broadcast日期 : (US) 23.July.2013

Live Chat(你哋要禁個Play制先見到"時間倒數")
http://thesims.com/en_US/live

The Sims 3 MOVIE STUFF - SCREENSHOT
http://www.thesims3.it/content/1911-new ... nshot.html

The Sims 3 - Movie Stuff Cover

發售日期: 10 Sep 2013 (US)

The Sims 3 Futuristic - Screenshot(我自己幾期待E個!)

發售日期: 22 Oct 2013 (US)

The Sims 3 - Into The Future Cover

資料來源:
https://www.facebook.com/events/395909010520538/
Sims Domination
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
最後由 IMMIO 於 2013-08-01, 13:55 編輯,總共編輯了 16 次。
IMMIO
木星會員

Re: Live Broadcast @ July 23 預告!

文章Managzium » 2013-07-05, 15:55

唔知點解我硬係覺得SIMS 3個LOGO好睇過SIMS 4個LOGO...
係咪我心理作用呢?
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: Live Broadcast @ July 23 預告!

文章IMMIO » 2013-07-05, 16:26

Managzium 寫:唔知點解我硬係覺得SIMS 3個LOGO好睇過SIMS 4個LOGO...
係咪我心理作用呢?

睇慣左啫,應該~ :mrgreen:
IMMIO
木星會員

Re: Live Broadcast @ July 23 (今晚)!

文章IMMIO » 2013-07-23, 11:50

今晚又有live Chat啦,各位!!
記得收睇啦! :mrgreen:

Live Chat(倒數):
http://thesims.com/en_US/live
IMMIO
木星會員

Re: Live Broadcast @ July 23 (今晚)!(已Update Screenshot)

文章mrtom » 2013-07-23, 18:46

唔知會邊隻先呢...(謎之聲:C drive爆曬咁濟冇位裝...你仲點玩?)

anyway...通常冇邊次會睇到直播...等聽朝重溫...
mrtom
土星會員

Re: Live Broadcast @ July 23 (今晚)!(已Update Screenshot)

文章IMMIO » 2013-07-23, 19:45

mrtom 寫:唔知會邊隻先呢...(謎之聲:C drive爆曬咁濟冇位裝...你仲點玩?)

anyway...通常冇邊次會睇到直播...等聽朝重溫...

根據意大利寫既資料!
會先出Movie Stuff -10 Sep 2013(US)
然後到Into The Future - 22 Oct 2013(US)
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-07-23, 19:50

仲出新資料片… :ugeek: Sims 4 呢
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-07-23, 20:03

bananasims 寫:仲出新資料片… :ugeek: Sims 4 呢

係上次live chat,佢哋話Sims 4今次都會再講講~ :roll:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-07-24, 00:39

終於出咗TRAILER喇~~
The Sims 3 Into the Future : http://www.youtube.com/watch?v=a6QBdmnJRjY#at=20
最後由 Managzium 於 2013-07-24, 01:39 編輯,總共編輯了 3 次。
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-24, 00:42

Managzium 寫:終於出咗TRAILER喇~~
http://www.youtube.com/watch?v=a6QBdmnJRjY#at=20

好正呀,個未來世界好正
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-07-24, 02:23

睇左live chat,gameplay畫面好少,因為太窒!最後變左齋talk!! :mrgreen:
或者要等下次22 Aug 2013先可以再有機會睇into the future啲gameplay喇~
最後由 IMMIO 於 2013-07-24, 12:54 編輯,總共編輯了 1 次。
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-07-24, 09:27

感覺上只係將所有而家有既嘢用既方式轉咗佢 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2013-07-24, 14:54

bananasims 寫:感覺上只係將所有而家有既嘢用既方式轉咗佢 :oops:

絕對正確!
1.好似旅行咁有時限(大概係因為時光機技術未有咁成熟,所以彈番人仔去現代)
2.應該會有新城市
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-24, 16:44

bananasims 寫:感覺上只係將所有而家有既嘢用既方式轉咗佢 :oops:

就算係咁,但依然覺得好得意喎!!~ :D

同埋今次建築/傢私方面起碼都出,我一直都好恨要既"玻璃地板/天花",同新窗門(橫式扁長形嗰隻!)
上次Sims 2里啲嘢要去第二度download先有!
所以里隻future對於我哋鐘意house design既,都算係一份驚喜!! :mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-07-24, 17:58

IMMIO 寫:

同埋今次建築/傢私方面起碼都出,我一直都好恨要既"玻璃地板/天花",同新窗門(橫式扁長形嗰隻!)
所以里隻future對於我哋鐘意house design既,都算係一份驚喜!! :mrgreen:

我終於可以完成我多年嚟嘅夢想-->透明屋喇 :lol: :lol:
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-24, 18:45

Managzium 寫:
IMMIO 寫:

我終於可以完成我多年嚟嘅夢想-->透明屋喇 :lol: :lol:

浴室都係全透明的嗎? :lol:
如果係咁,街坊行過都可以同你打招呼!! :mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-07-24, 20:28

IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

我之前做室內設計師嗰時,將所有人嘅屋都透明化~
經過都可以睇下佢做緊乜~
而家仲有埋透明天花,真係高清!
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-24, 21:11

IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

我之前做室內設計師嗰時,將所有人嘅屋都透明化~
經過都可以睇下佢做緊乜~
而家仲有埋透明天花,真係高清!

我啱啱諗到個問題就係...
里啲未來建築物,一唔一定要去到未來先用到呢?
例如話空間轉送life...etc
IMMIO
木星會員

文章SWChan » 2013-07-29, 20:07

The Sims 3 Into the Future : http://www.youtube.com/watch?v=a6QBdmnJRjY#at=20

睇到都覺得好正...
我系新手呀~
請多多指教~~
SWChan
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-29, 20:10

SWChan 寫:

睇到都覺得好正...
我系新手呀~
請多多指教~~

好歡迎你嘅加入,但係話說SIMS3就嚟完結...
Managzium
火星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 33 位訪客