幫幫我.3q

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

幫幫我.3q

文章tluimchungho » 2013-07-04, 14:02

係咁ge.之前我我咪買sims3 cd 前有fd叫我上網dn. 以後有個軟件係燒cd 果d啦(但最後dn左唔識用無搞到). 咁後來呀媽比我買sims3cd 之後佢sim3 唔比我更新. 我睇番個說明書佢話sims3唔比有燒碟軟件果d野啦. 我就走去del. 但明明del左 係個個媒體櫃果到仲見到個個燒碟個file. 但係入唔到去wor..又del唔到... 一直係到.搞到我無得硬新sims3 一直咁玩. 有d野更新左先有得多d野玩咁. 我又買左玩美寵物. 但都係因為燒碟個軟件問題我玩唔到.... 可唔可以教下我點解決個燒碟軟件佢呀...同埋有咩方法解決到. 希望你地解答到我. 唔該 /3\
tluimchungho
天王星會員

Re: 幫幫我.3q

文章tluimchungho » 2013-07-04, 14:22

更新他彈出;在開始期間有一個錯誤。欲知更多細節請參見記錄 . 之後我就玩不了
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-04, 16:46

DN係咩嚟?
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章tluimchungho » 2013-07-04, 17:19

dn= down
天王星會員

文章waiMc » 2013-07-04, 17:21

tluimchungho 寫:在開始期間有一個錯誤。欲知更多細節請參見記錄

在開始期間有一個錯誤. 欲知更多的細節請參見記錄.
waiMc
天王星會員

文章tluimchungho » 2013-07-04, 17:24

唔該呀..但係我試過果果方法.一個一個黎都係唔得....
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-04, 22:37

download同正版不能共存,講完
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章tluimchungho » 2013-07-05, 19:29

但係我正係DN左佢所謂GE 燒碟軟件炸WOR.... 我都DEL左啦. 正係佢個FILE唔知點解自動固定左唔可以DEL..
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-06, 02:21

EA係咁架- -
做咗一次就會MARK低,改過自新都唔俾
其實仲有一個方法可以試,不過唔肯定得唔得...
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2013-07-06, 14:41

Managzium 寫:download同正版不能共存,講完

共存到ger
試過,用到自動更新(唔好用crack)
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2013-07-07, 02:07

ssd21345 寫:
Managzium 寫:download同正版不能共存,講完

共存到ger

我從不用crack
我朋友都唔用crack,一樣唔得
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2013-07-10, 12:14

Managzium 寫:
ssd21345 寫:

共存到ger

我從不用crack

記得要用SCSI虛擬光碟機起 Protected CD(例如sims3).
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2013-07-10, 15:58

ssd21345 寫:
ssd21345 寫:

共存到ger

我從不用crack

記得要用SCSI虛擬光碟機起 Protected CD(例如sims3).

講嚟講去都係未經官方認可嘅方法啦
Managzium
火星會員

文章tluimchungho » 2013-07-10, 16:14

Managzium 寫:EA係咁架- -

咩方法. 講黎聽下. 我試下都好嗎. 3q
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-10, 16:26

tluimchungho 寫:

系統還原
Managzium
火星會員

文章tluimchungho » 2013-07-10, 16:33

tluimchungho 寫:

系統還原

我之前試過了. 就係唔得..所以先搵你地睇下幫唔幫到我.... 除左e樣.真係無啦? 咁我以後咪玩唔到更新左ge sims3 ...? 除左換電腦....?
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-10, 16:41

唔一定要換電腦
買個外置HARD DISK,裝隻GAME入去,擺番啲原先嘅SAVEDATA入去,搞掂
最後由 Managzium 於 2013-07-24, 15:48 編輯,總共編輯了 1 次。
Managzium
火星會員

文章tluimchungho » 2013-07-10, 20:19

請問幾錢到架. 希望唔太貴 :|
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-10, 21:20

貴唔貴係好主觀,最少二百蚊
可以用手指,手指冇咁貴,百多就有交易
Managzium
火星會員

文章tluimchungho » 2013-07-10, 22:37

THX~
天王星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 43 位訪客