Island Paradise 討論區

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Re: Island Paradise 討論區

文章mepo826 » 2013-07-09, 14:27

原來開RESORT一開始一定要自己親力親為去做, 唔可以請咁多人, 唔係就蝕本= =
mepo826
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-12, 17:35

mepo826 寫:原來開RESORT一開始一定要自己親力親為去做, 唔可以請咁多人, 唔係就蝕本= =

我一開波就請爆人,咪又係營運到~
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-12, 18:37

有無人試過用"釋放海妖"? :oops:
我叫唔到隻海妖出黎! :evil:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-07-12, 22:09

IMMIO 寫:有無人試過用"釋放海妖"? :oops:

本身有BUG,放棄吧
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-13, 12:51

Managzium 寫:

本身有BUG,放棄吧

咁就哂鬼左我30000終身獎勵! :evil:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-07-13, 16:22

IMMIO 寫:

本身有BUG,放棄吧

我呢啲試BUG專員咪仲慘 :evil:
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-13, 20:50

IMMIO 寫:

本身有BUG,放棄吧

我呢啲試BUG專員咪仲慘 :evil:

其實都差唔多啫,我要做好多嘢先儲到架~ :oops:
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-07-14, 11:05

其實水底啲海帶點搵?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-07-14, 12:30

bananasims 寫:其實水底啲海帶點搵?

4個潛水地點都有,海帶多數係啲水草堆或石洞附近!
IMMIO
木星會員

文章KeroChu » 2013-07-14, 13:06

地圖太大,電腦定期死機
搞到我要搬翻個人仔家庭翻去Bridgeport :0)

圖檔

同埋其實要解決Resort一開始無辦法盈利既問題,只需要起好之後賣出去,之後再買翻就得
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章julykuyies » 2013-07-14, 14:56

那個藏寶箱去哪裡找啊?
julykuyies
天王星會員

文章IMMIO » 2013-07-14, 20:14

julykuyies 寫:那個藏寶箱去哪裡找啊?

4個潛水區都有寶箱,潛左落海底之後,細心啲四圍巡下就會見到!
多數岩石附近,洞穴附近,或遺蹟附近,同有坑位既地方
:mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-07-14, 22:14

有咗鐵肺就唔駛好急咁搵
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-15, 00:05

Managzium 寫:有咗鐵肺就唔駛好急咁搵

"鐵肺"同"永久人魚"買左我覺得冇乜特別,唔知大家又係咪咁? :|
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-07-15, 00:17

鐵肺 對人魚黎講有需要咩
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2013-07-15, 02:24

bananasims 寫:鐵肺 對人魚黎講有需要咩

你搞到我差啲噴水呀XDD
不過係事實 :lol:
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-07-15, 12:22

bananasims 寫:鐵肺 對人魚黎講有需要咩

唔係指兩樣夾埋黎用啦! :geek:
而係做人魚個陣,買"左永久人魚"都唔覺有乜特別~~
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-07-15, 20:31

有無人响岩礁個洞穴入咗去會自己彈返去岸邊?
bananasims
太陽會員

文章mepo826 » 2013-07-16, 09:17

bananasims 寫:有無人响岩礁個洞穴入咗去會自己彈返去岸邊?
.

唔止戈個, 個個都會, 但唔一定會彈GA, 有時都係會入到去玩
mepo826
天王星會員

文章Managzium » 2013-07-16, 14:10

bananasims 寫:有無人响岩礁個洞穴入咗去會自己彈返去岸邊?

原本就係咁,我覺得唔似係BUG
Managzium
火星會員

上一頁下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 25 位訪客