Island Paradise 討論區

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Island Paradise 討論區

文章Managzium » 2013-06-23, 00:06

話說IP就嚟推出,小弟我就已經訂咗,星期二放學就去攞碟玩
IP之所以咁吸引玩家主要都係因為EA今次出嘅嘢都係第一代同第二代都未出過
不過好可惜地喺海底有啲活動都係用到rabbit hole,呢個就係第三代嘅特點,要指望冇rabbit hole唯有等第四代...
其實今次IP嘅內容唔係好多,內容比起之前嘅資料片都要少,但係今次嘅賣點唔係多,而係新!
EA已經好耐冇出過新嘢去吸引玩家去購買,之前啲資料片都係抄番第二代再加少少嘢,買嘅多數都係忠實FANS<---(本人)
本人對IP嘅評論亦唔算太多,可能其他玩家比我有更多嘅觀點,歡迎大家發表!
小弟會喺IP出咗之後盡快試盡所有嘢去俾大家參考,亦會以拍片形式去解盡一切新(舊)BUGS同埋新增嘅互動,等大家可以更加了解新版本嘅SIMS有咩特別嘅地方,俾大家諗下值唔值得買

片會UPLOAD上YT或FB,YT LINK喺下面,FB要加咗先睇到
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: Island Paradise 討論區

文章bananasims » 2013-06-23, 09:58

其實開始希望唔係太多文要寫 :twisted: 因為我遲啲返 internship,都幾忙
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-06-23, 12:16

bananasims 寫:其實開始希望唔係太多文要寫 :twisted: 因為我遲啲返 internship,都幾忙

:D
其實你咪已經開始寫定啲架啦?
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-06-23, 13:33

但係我啲文筆又冇蕉蕉咁好喎...
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2013-06-25, 07:56

tmr 先玩.
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章IMMIO » 2013-06-25, 17:43

ssd21345 寫:tmr 先玩.

我個區仲未有貨呀><"
IMMIO
木星會員

文章hihihiih6 » 2013-06-25, 18:36

IMMIO 寫:
ssd21345 寫:tmr 先玩.

我個區仲未有貨呀><"

用origin買快d
hihihiih6
天王星會員

文章Managzium » 2013-06-25, 20:17

一開鋪就買咗,但係到而家都仲未開到個「天堂島」嚟玩...
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2013-06-25, 20:45

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
ssd21345
木星會員

文章Managzium » 2013-06-25, 22:05

開唔到天堂島- -
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2013-06-25, 22:06

覺唔覺得個天堂島大過其他鎮
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-06-25, 22:55

Managzium 寫:開唔到天堂島- -

開到都未必玩到,我玩到窒下窒下!
我唔知係個島太大定點!最後仲hand埋機~
同埋如果你住沙灘,市民成日楂住架海上電單車剷埋黎上岸都咪話唔煩! :|
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-06-25, 23:29

IMMIO 寫:
Managzium 寫:開唔到天堂島- -

開到都未必玩到,我玩到窒下窒下!
我唔知係個島太大定點!最後仲hand埋機~
同埋如果你住沙灘,市民成日楂住架海上電單車剷埋黎上岸都咪話唔煩! :|

我自從更新完之後就LAG到冇得玩= =
根本杜絕我= =
Managzium
火星會員

文章yuenhc » 2013-06-26, 00:33

大得太恐怖...
新增了一個職業,是救生員
yuenhc
天王星會員

文章Managzium » 2013-06-26, 00:39

你可唔可以寫多啲POINT?
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2013-06-26, 07:31

註意:唔好用eric6a01's幾個步驟令遊戲順暢50%,會load唔到Island Paraise 個 world
頭像
ssd21345
木星會員

文章mrtom » 2013-06-26, 09:30

今日先打算出去買...希望今夜會有時間裝左佢玩下

ps...睇你地d cap圖似乎今次呢隻資料片整得幾用心下...開始loading個位都好拎
mrtom
土星會員

文章ssd21345 » 2013-06-26, 10:52

頭像
ssd21345
木星會員

文章ssd21345 » 2013-06-26, 12:52

頭像
ssd21345
木星會員

文章ssd21345 » 2013-06-26, 12:54

頭像
ssd21345
木星會員

下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 27 位訪客