不知屬真屬假的Sims 4遊戲截圖!(有圖)

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

不知屬真屬假的Sims 4遊戲截圖!(有圖)

文章IMMIO » 2013-06-11, 11:59

以下這批The 4的"截圖(洩露)"正在網上四處留傳!
本人也不知圖片屬真屬假!(欲知真假,請留意22 Aug Live Boradcast!!)
但也貼上來跟大家分享一下!!

用戶模式!

資料來源:Simhrvatska
http://simhrvatska.com/2013/08/15/prve- ... he-sims-4/

--------------------

根據意大利發放消息
Sims 4人物初步概念形態已出!
文中有寫"有機會遊戲最後必未會真係咁模樣!!"

我對Sims 4人物審美感言係:好似比Sims 3靚左啲!(只係啲啲啫~) :lol:

Female

Male

資料來源:Thesims3.it
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
最後由 IMMIO 於 2013-08-16, 19:17 編輯,總共編輯了 15 次。
IMMIO
木星會員

Re: 猜測Sims 4人物模樣!

文章KeroChu » 2013-06-11, 21:18

有無聽過咩叫佳作殺手呀?
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章IMMIO » 2013-06-12, 01:54

KeroChu 寫:有無聽過咩叫佳作殺手呀?

上網查左,不過個段嘢係咪你寫架?
雖然個網名唔同,但ICON個圖同你一樣!! :oops:
IMMIO
木星會員

文章b_kevin_e » 2013-06-12, 12:53

IMMIO 寫:

你冇聽過「EA games, destroy everything」咩?
EA係靠收購嚟起家,好多EA出嘅大作都係收購返嚟(包括SIMCITY, THE SIMS, NFS......)
點知收購左之後愈出愈差,所以被稱為佳作殺手
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章Managzium » 2013-06-12, 16:40

b_kevin_e 寫:
IMMIO 寫:

你冇聽過「EA games, destroy everything」咩?
EA係靠收購嚟起家,好多EA出嘅大作都係收購返嚟(包括SIMCITY, THE SIMS, NFS......)

我都有少少印象SIMS唔係EA出品...
好耐之前喺OK見過-,-
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-06-12, 19:09

IMMIO 寫:

冇呀~
收購左之後愈出愈差,所以被稱為佳作殺手<< OIC~
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-06-12, 19:10

Managzium 寫:
IMMIO 寫:

我都有少少印象SIMS唔係EA出品...
好耐之前喺OK見過-,-

=.="
IMMIO
木星會員

文章khm_sunny » 2013-06-14, 17:19

希望好似FF咁啦
khm_sunny
天王星會員

文章gordonfun1234 » 2013-07-27, 11:48

IMMIO 寫:
C & C Ghost.jpg

C & C Red Arrow.jpg

係FaceBook見到EA另一套遊戲"C & C"出左予告片!
見到予告片動畫人物,就諗會唔會sims 4第日"模擬人物"係咪咁既呢?
因為我總係覺得EA冇可能再畫到好似卡通咁核突架,如果係咪咁同玩sims 3有乜分別呢?
雖然加下貼出里兩張人物都係卡通,但起碼佢哋個樣似似哋真人!!

Command & Conquer 2013

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... _x6bmzluc#!

P.S 我自己都幾想玩黎緊里隻C&C!! :mrgreen:

ea不單係佳作殺手,都係顯卡殺手,一想到crysis,medal of honor,戰地3我都不寒而悚....如果真實令我玩吾到或者畫面起格要換機既....我寧願吾要甘真實~

而且.....................................................................都吾同工作室...
gordonfun1234
天王星會員

Re: Sims 4人物概念形態!(有圖)

文章IMMIO » 2013-08-06, 12:52

我因為睇既係翻釋文,So...如有錯漏請提點!!Thanks~ :mrgreen:
IMMIO
木星會員

Re: Sims 4人物初步概念形態!(有圖)

文章gordonfun1234 » 2013-08-15, 11:32

是一個好消息來,感覺好像迪士尼卡通人物
gordonfun1234
天王星會員

Re: 不知屬真屬假的Sims 4截圖!(有圖)

文章IMMIO » 2013-08-16, 19:16

我都係個句,因為睇既係翻釋版本,如有錯漏請提點!!Thanks~ :mrgreen:
IMMIO
木星會員

Re: 不知屬真屬假的Sims 4遊戲截圖!(有圖)

文章mrtom » 2013-08-16, 19:30

我覺得間屋感覺上有d似3代同facebook個sim game混合版咁
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2013-08-17, 12:12

mrtom 寫:我覺得間屋感覺上有d似3代同facebook個sim game混合版咁

今次建築方面佢哋有寫話唔同左!!
http://www.thesims3.it/content/1995-new ... -sims.html
IMMIO
木星會員

文章KeroChu » 2013-08-17, 14:10

I am hoping to see a more mature version of The Sims 3, this is just naive and vulgar.
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 40 位訪客