The Sims Live Broadcast (Dragon Valley + Sims 4) [23.5.2013]

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

The Sims Live Broadcast (Dragon Valley + Sims 4) [23.5.2013]

文章IMMIO » 2013-05-16, 14:06

Tune in to The Sims Live Broadcast on May 23rd at 10am PDT to watch an in-depth walkthrough of The Sims 3 Dragon Valley and get introduced to a few members of The Sims 4 development team!

文章擇自: The Sims Live Broadcast Facebook

今次live內容會圍繞Sims 3 - Dragon Valley與Sims 4!!
各模友要勿切留意!!

日期:23 May 2013
時間:US 10:00 am

Sims Live Broadcast (Dragon Valley + Sims 4)@youtube
http://www.youtube.com/watch?v=rxQ7O_yq ... g-high-lss

感謝mrtom告知Live Broadcast即時串流係youtube直播!! :mrgreen:
最後由 IMMIO 於 2013-05-23, 21:20 編輯,總共編輯了 6 次。
IMMIO
木星會員

Re: The Sims Live Broadcast (Dragon Valley + Sims 4) 予告 [16.

文章mrtom » 2013-05-17, 21:47

希望Dragon Valley唔似中世紀咁啦同埋唔洗又係得online store先有得賣...至於4代...可能要睇下佢會有咩野先決定追唔追4代(冇錢同埋電腦好有機唔夠)
mrtom
土星會員

Re: The Sims Live Broadcast (Dragon Valley + Sims 4) 予告 [16.

文章IMMIO » 2013-05-19, 13:43

mrtom 寫:希望Dragon Valley唔似中世紀咁啦同埋唔洗又係得online store先有得賣...至於4代...可能要睇下佢會有咩野先決定追唔追4代(冇錢同埋電腦好有機唔夠)

佢再用卡通樣我已經好失望~
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-05-19, 20:41

mrtom 寫:希望Dragon Valley唔似中世紀咁啦同埋唔洗又係得online store先有得賣...至於4代...可能要睇下佢會有咩野先決定追唔追4代(冇錢同埋電腦好有機唔夠)

中世紀幾好玩,唔錯
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章mrtom » 2013-05-20, 08:12

Managzium 寫:

中世紀幾好玩,唔錯

中世紀係幾唔錯下...不過如果Dragon Valley d 野同佢太相近令我覺得好似係咪冇意念所以是但出個城番炒番兩年前嘅野咁同埋好似好重復咁
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2013-05-20, 23:23

mrtom 寫:

中世紀幾好玩,唔錯

中世紀係幾唔錯下...不過如果Dragon Valley d 野同佢太相近令我覺得好似係咪冇意念所以是但出個城番炒番兩年前嘅野咁同埋好似好重復咁

EA作風不嬲都係不停番炒
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-05-22, 10:13

唔知大家有冇睇過里篇有關中世紀"龍仔"資料!
每隻唔同色既"龍仔"都有唔同既法力
睇睇下中世紀都幾吸引下! :mrgreen:

http://www.thesims3.com/community/blog. ... gid=503057
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-05-23, 00:34

IMMIO 寫:唔知大家有冇睇過里篇有關中世紀"龍仔"資料!

http://www.thesims3.com/community/blog. ... gid=503057

中世紀係SIMS系列嘅另一隻GAME,唔好撈亂
Managzium
火星會員

文章mrtom » 2013-05-23, 17:21

youtube sim 3個channel有開左個即時串流...今次live chat youtube有得直播...

我冇數錯的話(12點??)開始:
http://www.youtube.com/watch?v=rxQ7O_yq ... g-high-lss
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2013-05-23, 21:11

IMMIO 寫:唔知大家有冇睇過里篇有關中世紀"龍仔"資料!

中世紀係SIMS系列嘅另一隻GAME,唔好撈亂

其實我唔係撈亂,而係龍仔(新地圖)成個feel係似中古世紀年代! :lol:
不過我無諗過講中世紀,會令大家諗到既會係Sims另一隻"中世紀"~ 唔好意思!!~ :mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-05-23, 21:12

mrtom 寫:youtube sim 3個channel有開左個即時串流...今次live chat youtube有得直播...

我冇數錯的話(12點??)開始:

哎~好彩有你講聲,我正煩緊係咪等聽朝先去睇返段片!!~
咁我而家會去youtube捕住!! :mrgreen:
IMMIO
木星會員

Re: The Sims Live Broadcast (Dragon Valley + Sims 4) [23.5.2

文章mrtom » 2013-05-24, 08:16

重溫完了...sims 4個part只係閒話家常Only= =""講完好似咩都冇講咁...至於dragon valley...d龍嘅效果都令我覺得幾OK...不過睇唔到個樣...不過今次呢個城唔洗用simpoint買(Good!!)...
ps. 下次live chat6月18喎...
mrtom
土星會員

Re: The Sims Live Broadcast (Dragon Valley + Sims 4) [23.5.2

文章IMMIO » 2013-05-24, 10:14

mrtom 寫:重溫完了...sims 4個part只係閒話家常Only= =""講完好似咩都冇講咁...至於dragon valley...d龍嘅效果都令我覺得幾OK...不過睇唔到個樣...不過今次呢個城唔洗用simpoint買(Good!!)...

我睇到show龍仔法力後其他就唔再睇~好悶!! :oops:
下次6月18唔知仲要講啲乜,如果講IP既,我真係唔該佢哋有海底GamePlay~ :D
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2013-05-26, 18:10

IMMIO 寫:
mrtom 寫:重溫完了...sims 4個part只係閒話家常Only= =""講完好似咩都冇講咁...至於dragon valley...d龍嘅效果都令我覺得幾OK...不過睇唔到個樣...不過今次呢個城唔洗用simpoint買(Good!!)...

我睇到show龍仔法力後其他就唔再睇~好悶!! :oops:
下次6月18唔知仲要講啲乜,如果講IP既,我真係唔該佢哋有海底GamePlay~ :D

其實Dragon Valley聽佢講都還可啦...不過我覺得個地圖好WA嘅法國咁
ps. 618係講IP呀
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2013-05-26, 21:17

mrtom 寫:
IMMIO 寫:

其實Dragon Valley聽佢講都還可啦...不過我覺得個地圖好WA嘅法國咁
ps. 618係講IP呀

我咪就係最怕佢講IP得黎,只係重覆又重覆之前講過既!~ :oops:
IMMIO
木星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客