重建橋港 IMAX 戲院

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

重建橋港 IMAX 戲院

文章Frenchfriezz » 2013-05-15, 15:03

話說之前喺橋港嘅一個無人沙灘起咗座 IMAX 戲院
圖檔
http://bbs.i-circle.net/viewtopic.php?f=8&t=11919

但座嘢實在太玻璃屋 feel,而且沙灘無啦啦有間戲院都好怪
所以就索性成座砍掉重煉,起座新嘢刺激吓本土經濟 :P
通咗兩晚頂起呢座嘢

外觀
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

入口
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

地下 fine-dining 餐廳
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

地下 café
圖檔
圖檔

二樓連接 dining area 同埋 café 嘅通道
圖檔
圖檔

二樓 café
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

三樓酒吧同埋 club
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

club 隔離有幾間客房,用意好明顯,廢事講出嚟教壞細路 :P :oops:
圖檔
圖檔

廁所係男女共用
圖檔

睇哂三層
圖檔

閤樓有一間客房同埋一個酒吧
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

三樓冇樓梯上,只有搭 lift
但都有一條專用逃生通道同埋逃生梯俾三樓用
圖檔

而且地面仲好似飛機咁有逃生指示燈 :P
睇落有少少似機場跑道嘅進場燈 :ugeek:
圖檔

下一步會起地牢,整個大啲嘅 club 同埋 disco :twisted:
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

Re: 重建橋港 IMAX 戲院

文章bananasims » 2013-05-15, 15:29

好正,但右手面玻璃屋有少少怪 :oops:

廁所男女共用但有尿兜 :mrgreen:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2013-05-15, 16:21

bananasims 寫:好正,但右手面玻璃屋有少少怪 :oops:

廁所男女共用但有尿兜 :mrgreen:

荷蘭通街痾都得啦 :P
圖檔
club 嗰個廁所就真係純男廁,不過都設計成黑房咁俾男女用 :twisted:
[PG 家長指引都唔夠做]
頭像
火星會員

文章Frenchfriezz » 2013-05-15, 23:43

舊戲院拆咗,咁就當然要另外搵地方起座新㗎啦 :D

選址係 5154 Silverscreen Drive 嘅 Landgraab Sell n' Swap 上蓋
圖檔
圖檔

成個新翼好簡單,只有售票大堂同埋戲院入口
圖檔
圖檔

有 300 個座位,採用 5+15+5 座位編排
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

遺憾嘅係呢間戲院用 IMAX Digital 放映系統,換言之係一間 LIEMAX 戲院 :| :roll:
頭像
火星會員

文章Managzium » 2013-05-16, 00:22

點整到咁?
同埋如果你整好哂成個建築物,誠邀你擺上嚟SHARE
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2013-05-16, 09:57

錯覺黎啫…咁 TAB 再係咁咁 X
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章efilm » 2013-05-17, 22:11

其實果個 sims store 有戲院凳,用咗佢會好似樣
圖檔
頭像
efilm
地球會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客