EA終正式宣布 The Sims 4 將於明年2014推出! (07.05.2013)

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

EA終正式宣布 The Sims 4 將於明年2014推出! (07.05.2013)

文章IMMIO » 2013-05-07, 02:08

睇張相,唔係仲走卡通樣呀?我其實期待Sims 4個樣會好似"FF"系列啲樣咁個喎~

Sims 4 官網
http://thesims.com/en_US/thesims4

家下凌晨2點,我入e-mail,唔知點解未入到去睇內容
或者你哋今朝可以試試!!
:oops:

Sims 4 Facebook (其實都係Sims 3)
https://www.facebook.com/TheSims3

資料來源:
Thesims.com
Facebook
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
IMMIO
木星會員

Re: EA終正式宣布 The Sims 4 將於明年2014推出! (07.05.2013)

文章mrtom » 2013-05-07, 07:36

有dd鬆一口氣...終於唔洗再繼燒錢落去....
mrtom
土星會員

Re: EA終正式宣布 The Sims 4 將於明年2014推出! (07.05.2013)

文章bananasims » 2013-05-07, 08:53

點解唔洗繼續燒錢?大把錢你燒
點解仲係啲咁假既人…真係無咩希望
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-05-07, 11:17

mrtom 寫:有dd鬆一口氣...終於唔洗再繼燒錢落去....

其實如果4代仲係咁卡通,咁真堅返都得~ :oops:
IMMIO
木星會員

文章mepo826 » 2013-05-07, 15:37

我只是希望不再有BUG
mepo826
天王星會員

文章Managzium » 2013-05-07, 19:24

講真,我心裡面而家只聯想到一個字:幹!
我唔係介意佢出SIMS 4,我都唔介意繼續燒錢俾EA,但係我真係唔想SIMS 3 同SIMS 4嘅人仔冇乜大分別
佢要出SIMS 4都唔該整得真實啲
SIMS 2出街又要LOAD一陣,每轉一個地點都要LOAD一LOAD
到咗SIMS 3,佢SET到唔駛下下狂等狂LOAD,再冇限制人仔活動範圍(好事來的)
如果係咁嘅話,我希望SIMS 4可以令人仔同時穿越多個城市(即係好似將日落溪谷同橋港擺到好近,唔駛一個城開一個SAVE檔,可以自由穿梭,猶如尖沙咀去旺角咁)
SIMS 4出嘅嘢我都預咗係出番SIMS 3啲嘢,不過我希望佢改良過先好推出嚟,咪又俾啲死人BUG搞到唔想玩
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章ssd21345 » 2013-05-08, 20:26

I just hope don't have lag,bugs,full with bugs like simcity
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章ssd21345 » 2013-05-08, 20:36

Q: Are you still developing content for The Sims 3?

A: Yes. We have a brand new world, Dragon Valley, coming out at the end of May. We have The Sims 3 Island Paradise shipping on June 25 and we have a Future-themed expansion arriving in Fall 2013. Beyond that, we continue to create content for The Sims 3 Store.
最後ep 起 秋季
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章gordonfun1234 » 2013-05-09, 11:12

我只係吾想為左The Sims 4換電腦~雖然應該不會加入顯卡殺手的行列...不過本身sims 3對Ram消耗都不少。EA的自從榮譽勳章太平洋戰爭(我所知道)開始往後的作品都不停逼使玩家儲錢換電腦~基本上Sims系列一直以來係我心中都係EA仲有一點良心(在配置方面)的憑證。

無bug係100%絕對無可能架啦~我只求bug少一些吧~

至於小人我不會求真實...即使今時今日Sims搞成甘我都中意玩~因為Sims真係帶俾我好多快樂~有時玩得太多戰略game同FPS覺得累的時候都會開sims黎玩下放鬆下,令我甘開心既我相信係因為佢地夠卡通,動作夠誇張搞笑,有時仲會覺得佢地好可愛。
我12歲開始玩sims系列,直到今日真係能夠令我玩到笑出黎都係Sims
gordonfun1234
天王星會員

文章IMMIO » 2013-05-12, 10:21

Get a sneak peek at The Sims 3 Producer Walkthough Video! For the next 5 days, we will be releasing exclusive assets from the video until it is launched on Thursday. What will your Sims discover on the ocean floor

文章擇自: The Sims 3 facebook

據我有限英文理解,係黎緊既星期四(即16.05.13),將再有Producer Walkthough Video,
是次制作人會發放"海底"有關視訊!(終於比我狠到啦~)
各位摸友勿切留意!! :D
IMMIO
木星會員

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客