[島嶼天堂] Island paradise Update 1.55 ver (可於海上建築!)

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Re: Island Paradise (島嶼天堂) Walkthough Video 予告 (12.05.2013)

文章mrtom » 2013-05-17, 21:55

Island Paradise Walkthrough Video:

https://www.youtube.com/watch?v=GZDZEij ... ata_player

感覺上都幾ok咁...期待...不過海底唔知係因為我用手機上網睇唔清...感覺好似還可咁...冇teaser咁拎
mrtom
土星會員

Re: Island Paradise (島嶼天堂) Walkthough Video 予告 (12.05.2013)

文章IMMIO » 2013-05-19, 13:42

mrtom 寫:Island Paradise Walkthrough Video:

https://www.youtube.com/watch?v=GZDZEij ... ata_player

感覺上都幾ok咁...期待...不過海底唔知係因為我用手機上網睇唔清...感覺好似還可咁...冇teaser咁拎

睇完我覺得好似比人呃左咁~
等我以為係有海底Gameplay!~
制作人來來去去都係講般屋,渡假屋升級,佢里啲上一條都講左啦~ :evil:
我睇佢黎緊23號講成點!! ;)
IMMIO
木星會員

文章bananasims » 2013-05-19, 20:48

我覺得 walkthrough 都算係咁,幾吸引 ;)
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-05-20, 19:38

我宜家希望佢Island Paradise可以快啲出,我已經又擺底左sims 3無玩~ :mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-05-20, 23:21

IMMIO 寫:我宜家希望佢Island Paradise可以快啲出,我已經又擺底左sims 3無玩~ :mrgreen:

出完就等SIMS 3摺埋- -
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章mrtom » 2013-05-21, 20:08

Managzium 寫:
IMMIO 寫:我宜家希望佢Island Paradise可以快啲出,我已經又擺底左sims 3無玩~ :mrgreen:

IP之後仲有隻...不過希望唔好因為4代所以last個隻就求其出啦
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2013-05-22, 01:10

mrtom 寫:
Managzium 寫:

IP之後仲有隻...不過希望唔好因為4代所以last個隻就求其出啦

你講嗰隻要年底先出...
又冇講咩主題...
我希望佢因為LAST一隻好賣得而改變主意唔出SIMS 4...
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: [島嶼天堂] 美人魚資料以及下一次Live Broadcast予告 (04.06.2013)

文章IMMIO » 2013-06-05, 07:39

Push一Push! :mrgreen:
IMMIO
木星會員

Re: [島嶼天堂] 美人魚資料以及下一次Live Broadcast予告 (04.06.2013)

文章mrtom » 2013-06-05, 18:41

...嘩...彩色魚網絲襪呀 :o ...女人魚我都OK接受到...男人魚就...= ="...
同埋唔知係咪我錯覺...人魚對腳同成個人對比顯得好怪咁...好似cap圖由頭cap到條褲...跟著貼雙腳上去咁
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2013-06-06, 16:31

mrtom 寫:...嘩...彩色魚網絲襪呀 :o ...女人魚我都OK接受到...男人魚就...= ="...
同埋唔知係咪我錯覺...人魚對腳同成個人對比顯得好怪咁...好似cap圖由頭cap到條褲...跟著貼雙腳上去咁

我諗到時我會將個魚尾改成皮膚色~應該冇咁核突呱! :oops:
不過又驚睇落去似曬左啲網紋係對腳到咁!~ :roll:
等睇demo啦而家!! :mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2013-06-17, 21:33

啱啱sim 3 youtube channel上載左
Island Paradise Launch Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=4BTIGeK ... ata_player

似乎領隻資料片重點放左落開resort到...佢來來去去幾個trailer同walkthrough都成日不停講d resort點...反而海底較少提
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2013-06-17, 23:51

mrtom 寫:啱啱sim 3 youtube channel上載左
Island Paradise Launch Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=4BTIGeK ... ata_player

似乎領隻資料片重點放左落開resort到...佢來來去去幾個trailer同walkthrough都成日不停講d resort點...反而海底較少提

咦~你已經寫左架啦~
冇留意添,早知我唔寫出黎啦~ :oops:
IMMIO
木星會員

Re: [島嶼天堂] Island paradise Live Broadcast (18.06.2013)

文章mrtom » 2013-06-19, 08:21

Sim 3 Live Broadcast (18/6/2013)
http://www.youtube.com/watch?v=Z1JPOm_sY1o

又俾sims 3呃左...都冇講海底嘅野...
mrtom
土星會員

Re: [島嶼天堂] Island paradise Live Broadcast (18.06.2013)

文章IMMIO » 2013-06-19, 20:19

mrtom 寫:Sim 3 Live Broadcast (18/6/2013)
http://www.youtube.com/watch?v=Z1JPOm_sY1o

又俾sims 3呃左...都冇講海底嘅野...

都唔係冇講既,佢哋話海底唔係rabbit hole
落海可以捉魚,搵保藏同執貝殼!!
同都有用人魚落海玩下咁!算係咁架啦~起碼已滿足我既好奇心先!! :lol:
只係我個人覺得佢試範係海底自由行之後,好似窒窒地!!
我反而有啲怕,入海底寫得未夠完善,就趕住交貨!!~ :oops:

仲有佢哋講Sims 4人形稿,我個人覺得唔係咁靚!~ :(
IMMIO
木星會員

Re: [島嶼天堂] Island paradise Update 1.55 ver (即可於水上建築!)

文章IMMIO » 2013-06-21, 14:08

快update 1.55 ver
就可以係水上建築
除左咁之外,仲加左傢具,如"直梯"
其實應該仲有加其他嘢既,不過我未搵到
如果大家仲有咩新發現請講聲比小妹知~thanks~

小妹我剛才已試過水上建築,里間屋係我試驗品! :mrgreen:

Update文章轉自:De Sims

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
IMMIO
木星會員

Re: [島嶼天堂] Island paradise Update 1.55 ver (可於海上建築!)

文章bananasims » 2013-06-22, 08:20

即係好似 World adventures 咁全世界都用得?但都幾過癮,有直梯慳好多位 :oops: :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [島嶼天堂] Island paradise Update 1.55 ver (可於海上建築!)

文章bananasims » 2013-06-22, 08:20

即係好似 World adventures 咁全世界都用得?但都幾過癮,有直梯慳好多位 :oops: :oops:
bananasims
太陽會員

文章IMMIO » 2013-06-22, 14:05

bananasims 寫:即係好似 World adventures 咁全世界都用得?但都幾過癮,有直梯慳好多位 :oops: :oops:

無錯"真梯"真係會慳好多位~想起閣樓做睡房,里條梯啱哂~ :mrgreen:
IMMIO
木星會員

文章mepo826 » 2013-06-25, 12:36

ver 1.55: 小人重可以買多幾搭樓(買多一間屋以上) 戈到可以任你用, 好似買左公共用地咁, 但唔當係屋企, D狗仔都隨便可以入去入邊影你相, 如果青少年/兒童係戈到玩到過左門禁都係會斜POLICE拉=____=; 唯一一樣同公共用地唔同就係平時唔會有人去到, 而且唔可以攞黎炒 8-) (唔會升值, 冇任何收益)
mepo826
天王星會員

文章Managzium » 2013-06-25, 17:12

唔知點解我裝完個更新之後就LAG機LAG到PK,有冇人有同樣嘅問題?
Managzium
火星會員

上一頁下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 32 位訪客