[島嶼天堂] Island paradise Update 1.55 ver (可於海上建築!)

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Re: Island Paradise (島嶼天堂) Live Broadcast (16.05.2013)

文章IMMIO » 2013-04-22, 21:33

Get a sneak peek at The Sims 3 Producer Walkthough Video! For the next 5 days, we will be releasing exclusive assets from the video until it is launched on Thursday.
What will your Sims discover on the ocean floor

文章擇自: The Sims 3 facebook

據我有限英文理解,係黎緊既星期四(即16.05.13),將再有Producer Walkthough Video,
是次制作人會發放"海底"有關視訊!(終於比我狠到啦~)
各位摸友勿切留意!! :mrgreen:

The Sims 3 Facebook
https://www.facebook.com/TheSims3?hc_location=stream
最後由 IMMIO 於 2013-05-12, 10:31 編輯,總共編輯了 2 次。
IMMIO
木星會員

Re: Island Paradise (島嶼天堂) Community Blog Update (22.04.2013

文章Managzium » 2013-04-23, 17:24

唔係唔賣得,只係樓主冇買而已-,-
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

Re: Island Paradise (島嶼天堂) Community Blog Update (22.04.2013

文章mrtom » 2013-04-23, 21:52

我覺得佢唔show海底出黎可能一係佢未設計好...再唔係就可能佢只係得一個地方俾你探索or有野個但全部同一樣樣
mrtom
土星會員

文章Managzium » 2013-04-23, 23:45

也許只係保持神秘感
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-04-24, 12:37

mrtom 寫:我覺得佢唔show海底出黎可能一係佢未設計好...再唔係就可能佢只係得一個地方俾你探索or有野個但全部同一樣樣

你又係咁諗呀!!
我都懷疑其實海底係咪有問題
講真我都怕第日潛落海底個下轉場,都唔知會唔會hand機或彈Game~
8-)
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-04-24, 12:39

Managzium 寫:也許只係保持神秘感

希望係咁啦~
如果唔係EA聽執都得喇!!
佢哋啱啱先攞完"最差遊戲公司"里個"榮譽"~
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-04-24, 17:00

IMMIO 寫:

希望係咁啦~

最差唔緊要,最緊要唔好執
Managzium
火星會員

文章bananasims » 2013-04-24, 19:03

保持神秘感…到時買咗就知無神秘感…因為根本無(講笑) :oops:
大學其實我都覺得佢呃呃地人,搵兩座嘢整內籠就當可以睇晒啲人上堂
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Managzium » 2013-04-24, 22:07

bananasims 寫:保持神秘感…到時買咗就知無神秘感…因為根本無(講笑) :oops:
大學其實我都覺得佢呃呃地人,搵兩座嘢整內籠就當可以睇晒啲人上堂

都好過又係RH...
RH真係好冇癮,佢肯改少少已經好好架喇~
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-04-24, 23:56

Managzium 寫:
IMMIO 寫:

希望係咁啦~

咁又係,起碼Dead Space同Masseffect里兩隻系列,我細佬玩得好過癮~
佢最近就幾buy Sims City!(佢識英文~><~)
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-04-25, 00:07

bananasims 寫:保持神秘感…到時買咗就知無神秘感…因為根本無(講笑) :oops:

咁我又唔係里個原因而唔買"大學"
返而我係覺得,我唔需要小人返工,咁自然唔洗高學歷啦(多數用cheats加錢 :lol: )
而且"植物人"個look好樣衰,吸引唔到我買~
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2013-04-25, 08:37

IMMIO 寫:

咁我又唔係里個原因而唔買"大學"
返而我係覺得,我唔需要小人返工,咁自然唔洗高學歷啦(多數用cheats加錢 :lol: )
而且"植物人"個look好樣衰,吸引唔到我買~

開頭未開之前睇佢d live chat介紹都OK嫁....跟住因為simcity冇玩sim 3一陣...到玩番試玩下大學...講真...有少少俾EA昆左嘅feel囉
希望佢IP都好d la...可能係我要求高掛...我目前唯一係覺好玩嘅資料片係得WA同Late Night...Season只係真心覺得佢limited edition送嘅野我好喜...
mrtom
土星會員

文章ssd21345 » 2013-04-25, 21:10

IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

希望係咁啦~

咁又係,起碼Dead Space同Masseffect里兩隻系列,我細佬玩得好過癮~

聽講simcity 2013 好多bug :oops:
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章mrtom » 2013-04-25, 21:25

ssd21345 寫:
IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

希望係咁啦~

好似話係佢自最近有一天全日關ser更新之後d bug復活
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2013-04-25, 22:57

ssd21345 寫:
IMMIO 寫:
IMMIO 寫:

希望係咁啦~

EA啲Game幾時有唔bug架~
:oops:
IMMIO
木星會員

文章IMMIO » 2013-04-25, 23:05

好似話係佢自最近有一天全日關ser更新之後d bug復活[/quote]

無錯丫,好似我細佬玩到而家,啲車永遠係馬路塞死哂,
最慘既就係塞車會影響到運送資源/物料既貨車,唔能夠出貨
就算開多左幾條路比啲車,但啲車都係行死個條路
啲貨出唔到,咁點做貿易呢!? :oops:
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2013-04-27, 23:23

已經半放棄左simcity了...開始連sim 3都少玩左好多...睇下IP會唔會令我有番d興趣玩番...(期待及等待下次live chart會show d咩出黎中...)
btw...小道報導話ea開始著手開發sim 4喎...不過唔知係咪真...目前都仲只係估估下可能係
mrtom
土星會員

文章IMMIO » 2013-04-28, 01:19

mrtom 寫:已經半放棄左simcity了...開始連sim 3都少玩左好多...睇下IP會唔會令我有番d興趣玩番...(期待及等待下次live chart會show d咩出黎中...)
btw...小道報導話ea開始著手開發sim 4喎...不過唔知係咪真...目前都仲只係估估下可能係

live Chart仲會有咩?係既話,我又要再留意囉~
IMMIO
木星會員

文章mrtom » 2013-04-28, 11:40

IMMIO 寫:
mrtom 寫:已經半放棄左simcity了...開始連sim 3都少玩左好多...睇下IP會唔會令我有番d興趣玩番...(期待及等待下次live chart會show d咩出黎中...)

live Chart仲會有咩?係既話,我又要再留意囉~

我覺得會有...佢大學都開左成三四次live chat la都...我估今次IP起碼都會有兩次Live chat掛
mrtom
土星會員

Re: Island Paradise (島嶼天堂) Walkthough Video 予告 (12.05.2013)

文章IMMIO » 2013-05-12, 10:31

Get a sneak peek at The Sims 3 Producer Walkthough Video! For the next 5 days, we will be releasing exclusive assets from the video until it is launched on Thursday.
What will your Sims discover on the ocean floor

文章擇自: The Sims 3 facebook

據我有限英文理解,係黎緊既星期四(即16.05.13),將再有Producer Walkthough Video,
是次制作人會發放"海底"有關視訊!(終於比我狠到啦~)
各位摸友勿切留意!! :mrgreen:

The Sims 3 Facebook
https://www.facebook.com/TheSims3?hc_location=stream
IMMIO
木星會員

上一頁下一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 37 位訪客