考慮緊好唔好買大學,大家比啲意見丫~

全球最暢銷遊戲-模擬市民討論區。[I-Circle 模擬市民網]
版面規則
  • I-Circle 模擬市民網也有模擬市民 3 的教學以及解決問題的方法。
  • 如果文章有相關的子版面,需到該子版面發表而非在本版面。

Re: 考慮緊好唔好買大學,大家比啲意見丫~

文章Managzium » 2013-03-19, 21:23

攞咗隻蟲做輻射實驗,唔知係成功定失敗,變咗隻「電漿蟲」,成隻都係紫色,圖片中央嗰隻就係了
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
我喺YouTube上的影片:
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-03-20, 23:51

kamkafu 寫:一定要買 因為當人仔 成功在年輕族群地位上升 會自選加多一個 特徵

哦~ :shock: 咁得意~
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-03-21, 00:50

IMMIO 寫:
kamkafu 寫:一定要買 因為當人仔 成功在年輕族群地位上升 會自選加多一個 特徵

有三個社交圈子,所以可以加三種特徵(5+3=8)
http://www.youtube.com/user/uzijjkk/vid ... rid&view=0
Facebook都有片,要ADD咗先睇到,要ADD嘅話就PM我啦^^
Managzium
火星會員

文章kamkafu » 2013-03-21, 09:24

Managzium 寫:
IMMIO 寫:

只送兩個 1:社交圈子1個
1:完成學位1個
kamkafu
天王星會員

文章IMMIO » 2013-03-21, 11:52

睇完你兩個回覆,好大引誘喎~ :)
IMMIO
木星會員

文章Managzium » 2013-03-21, 16:26

kamkafu 寫:
IMMIO 寫:

話說,我讀完點解冇證書架?
Managzium
火星會員

文章Managzium » 2013-03-21, 18:51

Managzium
火星會員

文章IMMIO » 2013-03-22, 00:44

第一條link嗰個比張床壓死,真係幾好笑~ :lol:
IMMIO
木星會員

文章kamkafu » 2013-03-22, 11:43

kamkafu 寫:
IMMIO 寫:

話說,我讀完點解冇證書架?

去信箱 睇吓 會寄比你
kamkafu
天王星會員

文章Managzium » 2013-03-22, 23:42

唔見有喎
Managzium
火星會員

文章kamkafu » 2013-03-26, 15:02

Managzium 寫:唔見有喎

有呀 我尋曰個人仔完成左上半個學期 都有
kamkafu
天王星會員

上一頁

回到 [A1] 模擬市民系列

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客